akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,2740
EURO
34,7556
ALTIN
2.405,45
BIST
10.287,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Çok Bulutlu
17°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C

Doğu Ve Güneydoğudaki Asker Ve Polise; BİR YÜREK DOLUSU DUA, BİR AVUÇ DOLUSU FINDIK

Doğu Ve Güneydoğudaki Asker Ve Polise; BİR YÜREK DOLUSU DUA, BİR  AVUÇ DOLUSU FINDIK
03.03.2016 10:51
429
A+
A-

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Düzce Şubesi’nin Başlatmış Olduğu Doğu Ve Güneydoğuda Görev Yapan Asker Ve Polise Moral Motivasyon Ve Yanındayız Mesajları İçeren  “Bir Sıcak Dua İle Bir Avuç Fındık” Kampanyası Büyük İlgi Ve Destek Gördü.

Türkiye Gençlik Vakfı Düzce Temsilciliğinin Başlattığı ve  İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan protokolün ardından hayata geçirilerek merkez ve ilçelerdeki okulların katılımıyla başlattığı “Bir sıcak dua ile bir avuç fındık” kampanyasında minik yüreklerin topladığı fındıklar  ve içine koydukları duygularını içeren mesajlar yola çıkmaya hazır.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da terörle mücadele eden kahraman polis ve askerlerimiz için öğrencilerin topladığı 13 bin poşet fındık paketlenerek içlerine konulan  duygulandıran mesajlar gönderilmeye hazır hale getirildi.

fındık (2)

 

fındık (3)

Kampanya ile ilgili olarak yaptığı bilgilendirmede sözlerine  Doğu ve Güneydoğu’da terörle mücadelede şehit olmuş güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet dileyerek başlayan TÜGVA İl Temsilcisi Mehmet Bülent Bilgin Bilgin, kampanyaya düşündüklerinin çok üstünde  büyük  bir ilgi gösterildiğini belirterek “Türkiye Gençlik Vakfı Düzce İl Temsilciliği olarak ilimiz genelinde ortaokul koordinatörlüğü bünyesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile imzaladığımız protokol gereği Bir Sıcak Dua ile Bir Avuç Fındık Projemizi başlattık. Bu kapsamda okullarımıza küçük poşetler dağıtıp, öğrencilerimizin bir avuç fındık ile sıcak bir dua içeren metin yazmalarını talep ettik. İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimizin koordinesinde minik kardeşlerimiz ve gençlerimiz projemize büyük teveccüh gösterdiler. Bu ülkenin gençleri milli ve manevi değerlere nasıl sahip çıktıklarını bir kez daha ispatladılar” dedi. TÜGVA olarak milli ve manevi değerlere sahip çıkan gençlerin yetişmesi amacında olduklarını söyleyen Bilgin, projeye destek veren Vali Ali Fidan ve İl, ilçe milli eğitim müdürlerine de teşekkür etti. Bilgin, “Bugün Düzce genelinde toplamış olduğumuz dua ve fındıklarımızı Diyarbakır, Hakkari ve Mardin ili Derik ilçesinde terörle mücadele eden kahraman ve fedakar güvenlik güçlerimize göndereceğiz. Genç kardeşlerimize ve onları yetiştiren ailelerine , projeye büyük katkı sağlayan Ballı Yemek, Şule Optik,Canpolat Ticaret, Baydan Tül Perdeye teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.