akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

BURHAN ÖZDEMİR’DEN MEKKE’DE 110.000M2 OTEL PROJESİ

BURHAN ÖZDEMİR’DEN MEKKE’DE 110.000M2 OTEL PROJESİ
04.03.2024 20:48
776
A+
A-

Akçakoca’da eğitim ve sağlık başta olmak üzere birçok  bağış yatırımlarında bulunarak sosyal yaşama önemli yararlıklar sağlayan  Akçakoca sevdalısı ve Akçakoca’lı hayırsever iş insanı Burhan Özdemir’in başarısı ülke sınırlarını aştı.

2015-2017 yılları arasında Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasında yer alan Optimal Proje Yönetimi AŞ, bu başarısının tesadüf olmadığını gösterdi.

2017 yılında, TOBB ve TEPAV’ın iş birliğinde belirlenen en hızlı büyüyen şirketlerin ilk üç sırasında yer alan Optimal Proje Yönetimi ve İnşaat Sanayi Ticaret Ltd. Şti. sahibi ve yönetim kurulu başkanı Burhan Özdemir, son olarak yurt dışında 95 milyon dolarlık bir projeye  imza attı.

 

Suudi Arabistan’daki iyileşen ilişkiler sonrası Yaklaşık Yatırım Bedeli 95 Milyon Dolar olan  Mekke’de 110.000m2 Otel Projesi imzası Türkiye Ticaret Bakanı Ömer Bolat ve Suudi Arabistan Ticaret Bakanı El Kassabi himayesinde atıldı. İmza töreni için geçtiğimiz Pazar günü Suudi Arabistan’a giden Burhan ÖZDEMİR, Mekke’de yapılacak olan 110.000’m2lik otel inşaatının yaklaşık yatırım bedelinin 95 milyon dolar olduğunu ve yakın zamanda proje çalışmalarına başlanacağını ifade etti.

Akçakoca sevdalısı ve Akçakoca’nın gururu hayırsever iş insanı Burhan Özdemir, başta Akçakoca Orhan Özdemir Fen Lisesi olmak üzere eğitim ve sağlık alanında  yardımlarını sürdürüyor.

Annesinin adına Yalı İlkokulu yerinde yeni bir okul inşa eden Özdemir, Akçakoca Lisesi, Turgut Özal Anadolu Lisesi gibi birçok okulun projesini bedelsiz üstlenenen ve bunları hayata geçiren Özdemir, Akçakoca yanısıra Düzce’de bağışlarda bulunuyor ayrıca birçok ihtiyaçlı aileye de ayni ve nakdi yardım yapmaya devam ediyor.

Mekke yapılacak yeni projesinin hayırlı olmasını diliyor, başarının artarak devam etmesini temenni ediyoruz.