akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3400
EURO
35,0909
ALTIN
2.239,60
BIST
8.793,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
9°C
İstanbul
9°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
11°C
Perşembe Az Bulutlu
11°C
Cuma Az Bulutlu
13°C
Cumartesi Az Bulutlu
14°C

EVİNİZE AİT HER ŞEY, KOÇAK CONCEPT’TE


EVİNİZE AİT HER ŞEY, KOÇAK CONCEPT’TE
04.05.2021 19:04
3.073
A+
A-

Akçakoca ticari yaşamına 1955 li yıllarda  Bakkaliye Dükkanı ile giren,  geçen yıllar içinde her yeniliği yakından takip  eden ve  çok önemli bir büyüme ve gelişme gösteren Koçak Ticaret bugün ev yaşamına dair tüm ihtiyaçları tek çatı altında toplayan yeni konsept mağazası Koçak Concept ile önemli bir yeniliğe ve değişime imza atıyor.

Akçakoca’da 65 yıldır beyaz eşya satan Koçak Ticaret, Koçak Concept adıyla mağazasını yenileyip, ürün çeşitlerini artırırken, satış kanallarını da çeşitlendiriyor.

Koçak Ticaret olarak bugüne kadar ağırlıklı olarak beyaz eşya satan ve adını Koçak Concept’i olarak öncelikle mağazayla başladığı değişime, mobilyadan dekorasyona, aksesuardan şömineye ve taş duvarlara kadar yüzlerce ürün çeşidi ekledi. Aynı zamanda iç mimarlık hizmeti de veren Koçak Concept’de ev yaşamına dair her şeyi bulmak mümkün.

Akçakoca’da,1000 m2 üç katlı yeni dekore edilmiş mağazası ve 100’e yakın ürün çeşidiyle hizmet veren Koçak Concept Genel Müdürü Güray Koçak:”Sadece beyaz eşya sattığımızı bilen çok insan var. Artık beyaz eşya dışında mobilya ve dekorasyon ürünlerimizle de öne çıkacağız dedi.

Güray Koçak :“İnsanların eviyle ilgili dekorasyon anlamında hayal ettiği ne varsa, Koçak Concept markasıyla gerçeğe dönüştürüyoruz. Bunu dışında , gelen talepler doğrultusunda cafe, restoran ve ofis gibi iş yerleri için de anahtar teslim projelerde gerçekleştireceğiz.” dedi.

Aynı zamanda “Koçak Motor” adıyla 2020 yazından bu yana elektrikli scooter ve motorsiklet satışı da Koçak Concept çatışı altında devam ediyor.

KOÇAK CONCEPT HAKKINDA…

Yunus Koçak’ın 1955’te bakkaliye ile başladığı ticaret serüvenin de yarım asrı geride bırakan Koçak Concept, ilk önce preskot bayiliği ile yola çıktı. 1985 yılında beyaz eşya markası AEG’nin bayiliğini bünyesine katan firma büyüme başladı. Koçak Concept, 1994 yılında Bosch ve Vestel bayiliğinden sonra, 1996 yılında İstikbal ürünlerinin de bayiliğini alarak büyümesini sürdürdü.

 

 

www.kocakconcept.com

instagram:kocakconcept

facebook:kocakkoncept

T:(0380) 611 40 32