akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3057
EURO
34,6976
ALTIN
2.408,54
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

AK PARTİ ADAY VE PROJE TANITIMI, YOĞUN BİR KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

AK PARTİ  ADAY VE PROJE TANITIMI, YOĞUN BİR KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ
04.03.2024 11:37
698
A+
A-

AK Parti Akçakoca İlçe teşkilatı tarafından düzenlenen aday ve proje tanıtım toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Arsima düğün salonunda çok yoğun bir katılımla gerçekleşen proje tanıtım toplantısına ,Ak Partinin 65. Dönem Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Ahmet Aslan,  Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, AK Parti Akçakoca Belediye Başkan Adayı Osman Cumhur, İl ve İlçe teşkilatlarının üst düzey yöneticiler ve yüzlerce partili katıldı.

Düzce Belediyesi Mehter takımının coşku verdiği toplantıda ilk konuşmacı olarak kürsüye davet edilen Ev sahibi Akçakoca İlçe Başkanı Burhan İşleyen, konuklara hoşgeldiniz  diyerek başladığı ve  mevcut belediye yönetimine ve siyasi rakiplerine eleştirerek sürdürdüğü konuşmasında “Biz Akçakoca’nın hem dertlisi hem sevdalısıyız. Akçakoca’yı fırsat belediyeciliğiyle değil, gönül belediyeciliğiyle yöneteceğiz. Tüm Akçakocalıları adil bir şekilde hizmet edeceğiz. Akçakoca’nın siyasi hokkabazlıklara değil  eserler üretmeye, hizmete ihtiyacı var. İnancımız tam, çok yorulacağız ancak Akçakoca’nın daha huzurlu, güvenli, refah seviyesi yüksek bir kent haline gelmesi için  çok  çalışacağız” dedi.

İşleyen’in ardından kürsüye davet edilen AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk ise, Akçakoca’yı hak ettiği yere  yüceltmek için çalışacaklarını belirterek, “Çok heyecanlı bir başkan adayımız  var. Algılardan uzak hizmete talibiz. Projelerin yapımında da yanındaydım. Tamamının altyapısı hazır seçimden sonra hayata geçecek olan projeler. Akçakoca’yı yüceltmek için çalışacağız” şeklinde konuştu.

Daha sonra Düzce mevcut Belediye Başkanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr, Faruk Özlü yaptığı ve  Düzce’ye ne yapılıyorsa, Akçakoca’ya daha fazlasını yapacağını vurguladığı konuşmasında

Akçakoca Düzce turizminin kalbi Akçakoca’yı bugünkü kadar coşkulu ve neşeli, hiç görmedim. Bu kalabalık ve heyecanlı katılım gösteriyor ki Akçakoca hazır. Akçakoca farklıdır ve karakteri olan bir ilçedir. Düzce’ye ne yapılıyorsa daha fazlasını Akçakoca’ya yapmaya söz veriyorum. Turizmin kalbi. Bu salonda heyecan var, enerji var. Bu salondan iş çıkar. Canla başla çalışacağız” ifadelerini kullandı.

31 Mart yerel seçimlerinin önemine değinen  ve Osman Cumur’a oy isteyen  AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir “Muhteşemsin Akçakoca” diyerek  başladığı konuşmasında  “Akçakoca’nın bugünlere gelmesine vesile olan herkese teşekkür ederim. Biz söz verdiğimiz zaman o projeyi yaparız. Akçakoca’nın temelini atarak geldik buraya. 1 yıl sonra hastanemiz hizmet verecek. Akçakoca kendini değil kentini düşünen başkana kavuşacak. Bu seçimde proje odaklı hizmetli odaklı Osman Cumhur kardeşime oy istiyorum. Çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız” dedi.

Ulaştırma ve Altyapı eski Bakanı Ahmet Arslan ise, “Salon diyor ki ‘Ben bu iş bitirdim.’ “Akçakoca yeni şeyler istiyor, onların da yapılması gerekiyor. Osman Başkanımız inşallah bunu yerine getirecek. Ben buraya geldiysem 41 projeyi de yapmam gerekir. Daha fazla kalkındırıp, Akçakoca’nın yükünü kaldıracak omuz Osman Başkan’da var. Bu gelen paraları hizmete çevirecek insanlar lazım. Bizim farkımız aynı parayla daha fazla iş, hizmet yapmaktır

Son olarak kürsüye davet edilen ve  Akçakoca’yı temsil edecek vizyonla yola çıktıklarını vurgulayarak konuşmasına başlayan  AK PARTİ AKÇAKOCA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OSMAN CUMUR ise; “Biz teşkilatlarımızla beraber ev – ev esnaf – esnaf gezerek projelerimizi şekillendirdik. Çözümü konuşan, kadınların iş hayatına daha fazla dahil olduğu, gençlere imkan sağlayan bir Akçakoca olsun istiyoruz. Biz efendi değil hizmetkar olmak için talibiz. 7 den 70 e tüm Akçakoca’yı temsil edecek vizyonla çıktık. Yeniden yükselişi başlatarak Akçakoca’yı Akçakocalılara layık bir kent yapmayı vadediyorum” dedi ve Ak Parti Belediyecilik yemini ederek konuşmasını tamamladı.

Konuşmaların ardından, Belediye Başkan Adayı Cumur, Akçakoca için hazırladığı 40 projenin tanıtımını yaptı.
Program, yemek ikramının ardından sona erdi.