akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

BAŞKAN YANMAZ , FEDAİ KARABIYIK MTAL’de

BAŞKAN YANMAZ , FEDAİ KARABIYIK MTAL’de
05.01.2024 10:15
502
A+
A-

 

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz,  Eğitim – Öğretim  yanısıra  Kültürel Sosyal ve sportif alanlarda gösterdiği başarılarla  Akçakoca ve Bölgenin Marka Okullarından  biri olan  Fedai Karabıyık Mesleki Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti.

Yeni binasına taşınan okula Belediye Sosyal İşler Gönüllü Koordinatörü Eşi  Nursen Yanmaz ile birlikte yaptığı ziyarette  Okul Müdürü Barış Ömür ve yöneticiler tarafından karşılanan ,  yeni bina gezdirilen  bilgiler alan  , daha sonra öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelen   Başkan Okan Yanmaz, kendisine iletilen talepleri not alarak gerekenin hızla yapılacağını söyledi.

Eğitim öğretim kurumlarından gelen talepleri geri çevirmediği bilinen  Fedai Karabıyık MTAL binasının inşası sürecinde önemli  destek sağladığı öğrenilen Başkan Yanmaz ziyaretle ilgili olarak ““Fedai Karabıyık Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri bir araya gelerek   hizmete   giren yeni binayı inceledik.

 

 

Ziyaretimiz esnasında öğrencilerimizin eğitim ve öğretim alanında daha başarılı olmaları için gerekli  her türlü olanağın sağlanması  adına yaptıkları  talep ve istekleri doğrultusunda keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.

Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize aynı zamanda okulun yenilenmesi sürecindeki çabalarından dolayı Okul Müdürümüz Barış Ömür Bey’e teşekkür ediyor, yeni binalarında başarılı bir ders yılı geçirmelerini temenni ediyorum. Hayırlı, uğurlu olsun.”dedi.