akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5075
EURO
34,8116
ALTIN
2.487,60
BIST
9.559,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
14°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C

ERBAKAN ANISINA FOTOĞRAF SERGİSİ

ERBAKAN ANISINA FOTOĞRAF  SERGİSİ
02.03.2016 21:04
413
A+
A-

Necmettin Erbakan’ın Vefatının 5. Yılı Nedeniyle  Saadet Partisi Akçakoca İlçe Başkanlığınca  Fedai Karabıyık Parkı’nda “Erbakan Fotoğrafları Sergisi” Açıldı.

Erbakan Hoca’nın vefatının 5. Yılı nedeniyle Saadet Partisince açılan Erbaka’ın yaşamından kesitler içeren fotoğraf  sergisi hakkında bilgilendirmede bulunan SP Akçakoca İlçe Başkanı Mustafa Zorlu, Erbakan‘ı anlamak ve anlatmak için bir hafta boyunca çeşitli etkinlikler düzenleneceğini belirterek;  ”Erbakan hocamızı bundan beş yıl önce 27.02.2011 tarihinde darül bekaya uğurladık.

Kutlamalardan maksadımız onu anlamak ve anlaştırmaktır. Bu yıl Erbakan Hocamız  vefatının 5. Yıl dönümü nedeniyle 27 Şubat– 04 Mart 2016 tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle anılacaktır.

sap sp (2)

Gerek ülkemiz içerisinde yaşanan hadiseler, gerekse İslam Coğrafyasında ve dünyada cereyan eden hadiseler göz önünde bulundurulduğunda Milli Görüş’ün ve Erbakan Hoca’nın ortaya koyduğu çözüm önerilerinin zarureti daha da tebarüz etmektedir. Bu itibarla 2016 yılı Erbakan Haftası etkinlikleri ‘Savaş Değil Barış, Çatışma Değil Diyalog’ başlığı altında yapılacaktır.”

“Erbakan Hocamız, inancı, azmi, mücadelesi, vefası, istikameti, davasına bağlılığı ve sayamadığımız birçok özelliği ile bizlere hep önder ve heyecan kaynağı olmuştur. Erbakan Hocamız, büyük ilim, siyaset, devlet ve dava adamı olarak hizmetleri ve başarılarıyla hem ülkemizde çığırlar açmış hem İslam dünyasını etkilemiş hem de insanlığa barış ve huzur getirecek yeni bir dünyanın adımlarını atmıştır. Yapılacak programlar çerçevesinde, Erbakan Hocamızın hadiselere koyduğu teşhisleri ve çözüm önerilerini, icraatlarında gözettiği prensipleri bir defa daha hatırlama gayretinde olacağız.

Hocamızı anlamanın en büyük nişanesi İslam birliğini ve yeni bir dünya düzenini kuracak olan Saadet Partimizi yönetimlerde iş başına getirecek olan çalışmaları bi hakkın yapmaktır. Bu vesile ile merhum hocamıza ve her gün gelen haberleri ile yüreklerimizi yakan şehitlerimize cenabı haktan rahmet diliyorum. “ dedi.