akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3390
EURO
35,1195
ALTIN
2.238,65
BIST
8.760,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
9°C
İstanbul
9°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
11°C
Perşembe Az Bulutlu
11°C
Cuma Az Bulutlu
13°C
Cumartesi Az Bulutlu
14°C

Kdz. EREĞLİ’DE MERAL AKŞENER RÜZGARI


Kdz. EREĞLİ’DE MERAL AKŞENER RÜZGARI
12.06.2021 09:44
1.213
A+
A-

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kdz.Ereğli’ye gelerek; esnaf ve vatandaşlarla buluştu..Akşener’in ziyaretine Akçakoca İlçe teşkilatınında önemli destek verdiği görüldü.

 

 

Ereğli ziyareti gördüğü büyük ilgi nedeniyle bir mitinge dönüşen İYİ Parti Genel Başkanı Meral AkşenerKdz. Ereğli’de  çarşı merkezinde çok sayıda esnafı dinleyip sorunlarını dinlerken sokakta da vatandaşın gösterdiği ilgi nedeniyle adım atmakta zorlandı.

 

Çarşı merkezi, İYİ Parti ve Meral Akşener bayraklarıyla süslenen  Ereğli’ye İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ereğli’li Ayhan Erel ve Millet İttifakı ortaklarından CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş ile birlikte gelen İYİ Parti Lideri Meral Akşener yoğun bir ilgi ile karşılandı. Esnaf ziyaretlerinin ardından Kdz.Ereğli İnönü parkına geçen ve burada vatandaşlarla  buluşan Akşener, “Ereğli’de gördüğüm ilgiden son derece memnunum. Çok teşekkür ediyorum. Çünkü biz gerçekleri öğrenmek üzere esnafın, işsizin, kadının, gencin, çiftçinin, köylünün, besicinin derdini öğrenip kamuoyuna anlatmak için buradayız. Kalplerini gönüllerini Ereğli halkı ilgisi ile açtı.” dedi.

 

 

 

 

 

 

BAŞKAN POSBIYIK’TAN HEDİYE

Genel Başkan Akşener’i İnönü parkında karşılayan Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve Kadın Gücü Kooperatifi Başkanı Neriman Posbıyık, Meral Akşener‘e hediyeler takdim etti.

AKŞENER: “EREĞLİ’Yİ GİTTİKÇE KÜÇÜLTÜYORLAR”

Gazetecilerin sorusu üzerine Erdemir ile ilgili görüşlerini açıklayan Akşener; ” Kdz.Ereğli emekli kenti olma yolunda ilerliyor. Gençler işsiz. Anne-baba emekli. Ereğli Demir Çelik’le ilgili şuan en çok şikayet edilen, benim kulağıma fısıldanan buranın kalkındırılıp, insanların çalışmasını sağlayın dediler, bana. Gittikçe burayı küçülttüklerini söylediler.”, dedi.

 

twitter likes kopen