akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

LOKUM SEVGİSİ BİR BAŞKA

LOKUM SEVGİSİ BİR BAŞKA
23.03.2024 19:58
890
A+
A-

Çalışmalarını aralıksız sürdüren her yere ayak basan her kapıyı çalan ve giderek grafiği hızla yükselen İYİ Parti Akçakoca Belediye Başkan Adayı Behçet Alkan Lokum ve arkadaşlarını son yaptıkları ziyarette  Yeni Mahalle halkının bağrına basması dikkatleri çekti.

 

Seçim çalışmaları kapsamında sokak ve mahalleleri arşınlayan İYİ Parti  başkan adayı Lokum’a her giyyiği yerde gösterilen sevgi  Yeni Mahlle’de de yoğunlukla yaşandı. Mahalle sakinleri bir evlat sıcaklığıyla Lokum’a sorunlarını ve taleplerini iletirken Lokum da çözüm önerilerini tek tek sıraladı.

Yeni Mahalle’nin sorunlarını iyi bildiğini belirten Lokum, Akçakoca’da mahalle halkının talep ve beklentisi doğrultunda kentsel düzenleme yapılması gereken ilk yerleşim yeri olan Yeni Mahalle’de, bu düzenlemenin kendi belediyecilikleri döneminde hayata geçeceğini söyledi.

Akçakoca’ya yapılan yeni devlet hastanesinin Yeni Mahalle eklentisinde olmasının mahalle halkı için pozitif ayrımcılık sebebi olduğuna vurgu yapan Lokum, hastanede çok sayıda Yeni Mahalle gencinin istihdam edilmesi için gerekli aracılık hizmetlerini de yerine getireceğini söyledi.

Alkan Lokum’a ziyaretleri sırasında İYİ Parti İGM üyeliği 1. sıra adayı Raşit Sinan Eroğlu da eşlik ederken, başkan adayı Lokum, her ziyaret ettiği ev ve işyerinde Akçakoca’nın turizm ve kalkınma alanında aciliyet taşıyan projelerini detaylarıyla anlattı.