akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

AK PARTİ ADAYI CUMUR HAZİNE VE BALİYE BAKANIYLA GÖRÜŞTÜ

AK PARTİ ADAYI CUMUR HAZİNE VE BALİYE BAKANIYLA GÖRÜŞTÜ
24.03.2024 11:50
680
A+
A-

AK Parti Akçakoca İlçe yönetimi ve Belediye Başkan adayı Osman Cumur , Düzce’ye gelen bakanlarla görüşmeye devam ediyor.

Adaylığının açıklanmasının ardından tek tek bakanlar ile görüşen AK Parti yönetimi ve Belediye Başkan adayı Osman Cumur bu kez de Türkiye Cumhuriyeti Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ileAk Parti İl Başkanlığında  bir  görüşme gerçekleştirdi.

Ekonominin patronu Mehmet Şimşek bugün Düzce’yi ziyaret etti. AK Parti Akçakoca Belediye Başkan adayı Osman Cumur’da Bakan Mehmet Şimşek ile bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmenin konusu Akçakoca ve Akçakoca’nın mali yapısı olurken,  görüşmede  Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e  ‘Akçakoca’ dosyası takdim etti.

AK Parti İlçe Başkanı Burhan İşleyen sürpriz ziyaret ilgili açıklamasında  ”Bugün AK Parti Düzce İl Başkanlığımızda Sayın Maliye ve Hazine Bakanımız Mehmet Şimşek ile bir araya gelme fırsatı bulduk. İl Başkanımız Sayın Hasan Şengüloğlu ve Maliye Bakanımız sayın Mehmet ŞİMŞEK ile Akçakoca’mızı konuştuk, mali yapısı hakkında bilgi verdik. Akçakoca’mıza ve Belediye başkan adayımız Sayın Osman Cumur’a destek vereceklerinin sözünü aldık.

Akçakoca’mıza göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı Tüm Akçakoca’mız adına teşekkür ederim.”dedi.