akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3355
EURO
35,2046
ALTIN
2.246,80
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
10°C
İstanbul
10°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
11°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
11°C
Cuma Az Bulutlu
12°C
Cumartesi Az Bulutlu
13°C

BELEDİYE FEN İŞLERİ EKİPLERİNİN YOL ONARIM SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR


BELEDİYE FEN İŞLERİ EKİPLERİNİN YOL  ONARIM SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR
11.06.2021 21:36
1.630
A+
A-

Akçakoca’da yol çalışmalarına büyük bir önem veren  Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz, İlçedeki bozuk olan yolların tamir ve bakım çalışmaları tüm hızıyla yürüten  Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin  başından bir an olsun ayrılmıyor.

Akçakoca’da üst yapı  çalışmaları kapsamında  Osmaniye Mahallesi 1 Nolu Sağlık Ocağı yolu ile Askerlik Şubesi üzerinde bulunan bozuk yollar Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ın talimatı ile yeni yüzüne kavuşuyor.

 

Başkan Yanmaz yol yenileme çalışmalarını  yerinde incelemesinin yanı sıra  her fırsatta vatandaşların istek ve taleplerini de dinleyerek birimlere gerekli talimatları verip sorunun çözümünü sağlıyor.

Çalışmalar ile ilgili olarak bir açıklamada bulunan Başkan Yanmaz ‘’Belediye Başkanlığı seçimlerinde verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz. İlçemizde bulunan bozuk yolların yapımının yanı sıra, gelen misafirlerimiz ilçemizin yeni yüzü ile alanya escort karşılaşacaklar.

Akçakoca Belediyesi olarak halkımıza en iyi hizmeti vermek için elimizden gelenin fazlasını yapma gayreti içindeyiz. Batı Karadeniz’in İncisi Düzce ve Bolu’nun denize açılan tek yüzü olan İlçemize iyi bir tatil ve dinlenmeyi planlayan tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.’’ Dedi.

 

twitter retweets kopen









ETİKETLER: