akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3605
EURO
34,7733
ALTIN
2.394,83
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C

Dr. Numan Çabuk Boğaziçi ve Kabalakta Çoşkuyla Karşılandı

AK Parti Düzce Milletvekili Adayı Dr.Numan Çabuk, Boğaziçi Beldesi ve Kabalak Köyünde coşkuyla karşılandı.

Dr. Numan Çabuk Boğaziçi ve Kabalakta Çoşkuyla Karşılandı
04.06.2018 15:36
367
A+
A-
 24 Haziran seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Dr.Çabuk, hafta sonunu Boğaziçi bölgesine ayırdı.
   Gün içerisinde Boğaziçi genelinde halkla bütünleşen Çabuk’a Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan, Belde teşkilat başkanı Korhan Kara ve teşkilat üyeleri de destek verdi.
   Çabuk, iftar programının ardından geçtiği Kabalak Köyünde ise coşkulu şekilde karşılandı. Köy halkı tarafından büyük ilgi gösterilen Çabuk, burada çeşitli ziyaretler gerçekleştirmesinin ardından köy meydanında kalabalığa hitap etti.
   Köylülerin sorunlarını dinleyen ve çözüm önerilerini masaya yatıran Dr.Çabuk, kendisine gösterdikleri ilgi ve teveccühten ötürü teşekkürlerini köylülerle paylaşırken, seçimlerde kendilerine destek vermeleri isteğini de dile getirdi.
   AK Parti Düzce Milletvekili Adayı Dr.Numan Çabuk sahur programında ise Akçakoca’ya geçerek, Akçakocalı gençlerle bir araya geldi. Akçakoca’daki programda Akçakoca İlçe Başkanı Dergah Akça ve Gençlik Kolları Başkanları da Çabuk’a eşlik etti.
Çabuk’tan ‘ÇÖLYAK’ farkındalığı
 
   24 Haziran seçimleri öncesinde tempolu bir çalışma sürecine giren AK Parti Düzce Milletvekili adayı Dr. Numan Çabuk, genetik bir hastalık olan ÇÖLYAK hastaları ve yakınlarıyla düzenlenen iftar programında buluştu.
   Kentteki çölyak hastalarına özel ürünler üreten bir kafeteryada düzenlenen yemekte, Sakarya Glutensiz Yaşam Derneği Başkanı Hemşire Filiz Elif Samancı ve ailelerle bir araya gelen Çabuk, dernek çalışmaları hakkında bilgiler aldı.
   Çabuk yaptığı açıklamada, ailevi kalıtımın söz konusu olduğu hastalığın bunun yanı sıra farklı dönemlerde de ortaya çıkabileceğini belirterek, “Bu hastalıktan muzdarip olan hastalarımızın tek ve en önemli tedavisi buğday, arpa, çavdar, yulafta bulunan glutenden uzak bir yaşamdır. Ömürlerinin sonuna kadar bunlardan uzak durmak zorundadırlar. Çölyak hastalarımızın da toplum içerisinde rahat hareket edebilmelerini sağlamak adına yeni düzenleme çalışmaları ilgili bakanlıklarımız tarafından yapılıyor” dedi.
   Sakarya Glutensiz Yaşam Derneği Başkanı Hemşire Filiz Elif Samancı ise hastalık hakkında genel bilgilendirme yapmasının ardından Dr.Çabuk’un iftarlarına katılmasından ötürü hastalar ve yakınları duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Derneğimizin Düzce’de bir yapılanması olmadığı için Sakarya’da çalışmalarımı sürdürüyorum. Amacımız sosyal hayatın içerisinde bizlerinde olduğunun bilinmesi ve şehrin belli bölgelerinde glutensiz ürünlerin de yapılıyor olmasını sağlayabilmek. Bu açıdan farkındalık yaratmak istiyoruz. Sayın Çabuk’a bizlere gösterdikleri desteklerinden ötürü çok teşekkür ediyoruz” dedi.