akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C

Düzce’yi Adım Adım Gezen CHP Adayları ÇİLİMLİ’de ESNAF ZİYARETİ YAPTI, İFTAR AÇTI

Düzce’yi Adım Adım Gezen CHP Adayları   ÇİLİMLİ’de ESNAF ZİYARETİ YAPTI, İFTAR AÇTI
04.06.2018 06:29
424
A+
A-

 

CHP Düzce Milletvekili Adayları Zafer Teber ve İlknur Başak Tütüncü , Çilimli’de halk ile buluştu ve Düzenlenen İftar Programına Katıldı.

Çilimli’de ilçe teşkilatı ve Çilimli halkıyla buluşan Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayları  Zafer Teber ve İlknur Başak Tütüncü ilçe teşkilatı ile bir araya geldiler. Parti teşkilatı ile bir süre durum değerlendirmesinde bulunan ve Çilimli’nin sorunları ile istişareler yapan Teber ve Tütüncü  Çilimli esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Esnafları ziyaret eden kısa sohbetlerde bulunarak hatır soran Milletvekili adayları, karşılaştıkları vatandaşlar ile de ayak üstü sohbetler ederek seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdiler ve 24 Haziranda yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için kendilerine destek istediler.

Ziyaret sonrasında kısa bir değerlendirmede bulunan Zafer Teber ve İlknur Başak Tütüncü çok olumlu yansımalar aldıklarını vatandaşın kendilerine gösterdikleri  yakınlık  ve teveccühün sandığa yansıyacağını ve bu kez Düzce’nin tamam diyeceğini belirttiler.

 

Akşam saatlerine kadar çalışmalarını Tütüncü ile birlikte sürdüren Zafer Teber   Çilimli’den ayrılmayarak  CHP parti binasında düzenlenen iftara katıldı.

Millet İttifakı’nda birlikte yer alan Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti İlçe Teşkilatlarının beraberce  düzenlediği iftara katılım yoğun oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi Çilimli İlçe Binası’nda ki iftar programının ardından Cumhuriyet Halk Partisi Düzce 1.Sıra Milletvekili Adayı Zafer Teber’in yapmış olduğu  yemek duasının ardından kendisini parti teşkilatı ve vatandaşlara anlatma fırsatı buldu.