akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3811
EURO
34,7754
ALTIN
2.396,64
BIST
10.234,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C

CHP Gençlik Kolları Başkanı Özgür Özer “CUMHURİYET GENÇLİĞİ ATA’SININ YOLUNDAN ASLA AYRILMAYACAKTIR”

CHP Gençlik Kolları Başkanı Özgür Özer “CUMHURİYET GENÇLİĞİ ATA’SININ YOLUNDAN ASLA AYRILMAYACAKTIR”
31.01.2016 20:08
452
A+
A-

CHP Akçakoca Gençlik Kolları Başkanı Özgür Özer Düzenlediği Kahvaltılı Toplantıda Yaptığı Konuşmada “Her Zaman Atatürk İlke Ve İnkılaplarının Kendilerine Işık Tuttuğunun Belirterek , “Kuva-İ Milli Sınırlarımız İçinde Tam Bağımsız Yaşamın Sürmesi İçin Taşın Altına Elimizi Değil Gövdemizi  Koymaya Hazırız “Dedi.

Akçakoca Gençlik Örgütü üyeleri ile bir kahvaltı etkinliği düzenleyen ve buradan Akçakoca Yaşlılar konuk evine giderek huzurevi sakinleri ile sohbet edip onların bir nebzede olsa yalnızlıklarını gideren CHP gençlik kolları başkanı Özgür Özer  İlçe Başkanı Turan Güler, Kadın Kolları Başkanı Nurcan Küçük ve Yönetim Kurulu Üyesi Semahat Erdoğanın da katıldığı Cafe Altyazı’daki kahvaltıda yeni seçilmiş olmaları nedeniyle yaptığı konuşmada; “Türk milleti iradesini en zor zamanlarında dahi aydınlığa ulaşmak için ortaya koyan bir millettir. Yaklaşık yüz yıl önce ülkemiz dört bir yandan istila edilmiş, itilaf askerleri topraklarımızda gezer hale gelmişken Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının öncülüğünde Türk milletinin ortaya koyduğu irade bizi bugünlere getirmiştir. Bu irade kuşkusuz ki tam bağımsızlık için ortaya konulmuş bir iradedir. Bu iradenin büyük kaynağı BİLİNÇTİR.

 

chp genç (2)

         Kuva-i Milliye ruhuna sahip olmak demek başkalarının himayesi altında bağımsızlık olmayacağı ve kendi topraklarımız üzerinde özgürce yaşama pahasına gerekirse ölmeyi yeğleme bilincine sahip olmak demektir.

         Dün emperyalizmin üzerine yürüyen Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarında 15 lilerimizde, Kara Fatmalarımızda cephede çarpışan yiğitlerimizde, onlara cephane taşıyan kadınlarımızda, 276 kilo topu kaldıran Onbaşı Seyit’imizdeki Kuva-i Milliye ruhunun, tam bağımsızlık bilincinin bugün biz gençlik olarak bilincindeyiz.

         Her gün şehit haberleri aldığımız, askerlerimizin hapislere atılıp vatan sevmenin suç olduğu, gazetecilerimizin yazarlarımızın hapislere atılıp düşünmenin suç olduğu Doğumuzda dışarı çıkmanın suç olduğu, Türkiye’mizin kalbi olan İstanbul, Ankara ve diğer şehirlerimizde bombaların patladığı ülkemizde sorunlarımızın dışarıya bağımlı değil tam bağımsızlıkla aşılacağının atalarımız gibi bilincindeyiz.

         Gençlik olarak bu bilinç bize bazı görevler yüklemekte Mustafa Kemallerin Tam bağımsızlık 6 Ok davasını yaşatmak, yıpratılmaya çalışan Cumhuriyetin tüm bütün değerlerine ve ülkemize sahip çıkmak bizim görevlerimizdir. Cumhuriyet Halk Partisi’nin yenileşme çalışmasında Akçakoca İlçe Yönetimi ve gençler tarafından İlçe Gençlik Kolları başkanlığına getirildim. Bunun kıvancını yaşamakla birlikte gençlik olarak üstlendiğimiz görevleri yerine getireceğimizin sözünü vermekteyiz.

Biz görevlerimizi yerine getirmek için elimizi değil gövdemizi taşın altına koymaya hazırız. “ dedi.