akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5053
EURO
34,5724
ALTIN
2.498,17
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

AKÇAKOCASPOR KDZ. EREĞLİDE 2 PUAN BIRAKTI

AKÇAKOCASPOR KDZ. EREĞLİDE 2 PUAN BIRAKTI
31.01.2016 19:15
378
A+
A-

Bal 8. Gurupta Mücadele Eden Akçakocaspor Ligin İkinci Yarısının İlk Maçında  Deplasmanda Oynadığı Kdz. Ereğli Belediyespor Karşısında 3 Puanı Kaçıran Taraf Oldu.

Oyuna her iki takım kontrollü olarak başladı ve orta alan hakimiyetini elde etmeye çalıştı. Ancak her iki takımda prese dayalı oyun oynayınca bunda başarılı olamadılar ve uzun toplarla gol aramaya çalıştılar. İlk şutumuzu 30. Dakikada tek korner attığımız karşılaşmanın ilk yarısı kalemizde yaşadığımız iki tehlikeli atakla son buldu. 0-0

İkinci yarının hemen başında yediği baskı ile bir ara  bocalayan Akçakocaspor çabuk toparlanarak oyuna ağırlığını koymaya ve rakip kalede gol aramaya başladı. Zaman zaman kasti olmayan sertliklerin yaşandığı karşılaşmada 3 net pozisyondan yararlanamayan Akçakocspor bir puan razı oynadığı karşılaşmayı 0-0 tamamlayarak deplasmandan bir puanla döndü.

 

kdzer (1)

Maçtan Notlar.

***Güzel bir havada oynanan karşılaşmaya ilgi oldukça yüksekti.

***Bir gurup Ereğli taraftarı 90 dakika susmadı yer yer küfürle karışık tezahüratlarını sürdürdü.

***Basın trübünde bulunan iki kişi Ereğlispor topçularına sürekli taktik verirken , Zaman zaman  hakeme ve Akçakocasporlu Futbolculara küfretti. Bu kişilerin kim olduğunu ve  basın tribününde neden bulunduklarını öğrenemedik.

***Karşılaşmanın bitiminde soyunma odasına giden Akçakocasporlulara söven taraftarlar futbolcuların tepkisi üzerine petşişeleri fırlattılar kısa bir gerginlik yaşandı.

***Akçakocaspor Başkan ve yöneticilerinin  sürekli olarak ortamı yumuşatmaya gerginliği önlemeye çalıştıkları görüldü.