akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3453
EURO
34,7787
ALTIN
2.394,76
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
21°C

TURAN GÜLER CHP İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAY

TURAN GÜLER CHP İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAY
11.11.2015 21:35
366
A+
A-

Bir Dönem Akçakoca İlçe Başkanlığı Yapan Ve Yaptığı Başarılı Çalışmaları İle Dikkat Çeken Turan Güler 30 Kasımda Yapılacak CHP Kongresinde İlçe Başkanlığına Aday Olduğunu Açıkladı.

 

30 Aralıkta yapılacak olan CHP Akçakoca İlçe Başkanlığına aday olduğunu düzenlediği bir basın toplantısıyla açıklayan Eski İlçe Başkanlarından Turan Güler;,”  Arkadaşlarımla, partinin önde gelen isimleri ile  yaptığım görüşmeler sonunda  aldığımız  ortak kararla CHP  ilçe Başkanlığına aday oldum” dedi.

Kendisine destek veren muhtemelen yönetiminde yer alacak bazı isimlerle birlikte CHP İlçe başkanlığında düzenlediği basın toplantısında adaylık kararını alırken her şeyi en ince noktasına kadar hesap ettiğini belirterek başladığı konuşmasında  “  Ben bu görevi yerine getirebilir miyim ? Zamanım vaktim ve maddi gücüm buna yeterli mi diye çok düşündüm. Kendi kendimi sorguladım.  Ölçüm biçtim ve bu işi bana destek veren ve benimle birlikte çalışacağı sözü veren arkadaşlarımızla  başaracağımıza 2019 genel ve yerel seçimlerde iddialı bir şekilde hazır olacağımıza inandığım için bu göreve talip oldum. Tercih delegemizin olacak” dedi.TURAN (2)

 

KADIN VE GENÇLİK KOLLARINA DAHA ÇOK ÖNEM VERECEĞİM

Güler, kadın ve gençlik kollarının daha etkin çalışmasını sağlamak, sorunlarının kolay çözümü için  bütçeden onlara da pay aktarılacağını vurguladığı açıklamasında; “Öncelik kadın ve gençlik kolları olacak. Bize gelen bağışların, genel merkez payının tutarı ne olursa olsun %15 i kadın kollarına,% 10 nu gençlik kolları bütçesine aktarılacak. Böylece daha etkin ve bağımsız çalışmalarda bulunabilecekler.  Gençlik kolların bir yığın yükünü hafifletmiş olacağız” diye konuştu.

Akçakoca’da 7 Haziran seçimlerinde ciddi bir oy kaybı yaşadıklarına dikkat çeken Güler; “ Ancak kaybettiğimiz o oyları  atanan yeni yönetimle kısa sürede iyi organize olarak ve bütünlük içinde yapılan çalışmalar neticesinde tekrar geri aldık.  Bu konuda ben mükemmel bir yönetim gösteren Başkan ve üyeleri ile  43 köy 8 mahalleyi adımlayan her evin kapısını çalan kadın kollarımıza ve her alanda görevini  yerine getiren gençlik kollarımıza içten teşekkürler ediyorum. Bize aldıkları sonuç ve şevkle 2019 hedef koydurdular.” Dedi.

Nihai kararı  30 Kasımda kongrede delegelerin vereceğini belirten güler açıklamasını” Delegenin kararına saygılıyız. Biz yola  Geçmiş dönem tüm başkanlarımızla, partiye yakın çevrelerle görüşerek istişare ederek hepsinin onayını alarak yola çıktık. Herbirinden Allah razı olsun. Hep pozitif olarak yaklaştılar. Allah utandırmasın” diyerek tamamladı.