akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4513
EURO
34,6462
ALTIN
2.392,39
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

KARTLI SAYACA GEÇ DAHA AZ ÖDE

KARTLI SAYACA GEÇ  DAHA AZ ÖDE
11.11.2015 20:57
335
A+
A-

Akçakoca Belediyesi Su Abonelerini  Ön Ödemeli Kartlı Su Sayacına Geçişe Özendirmek İçin Bir Çok Avantaj Sağlayan Kararları Yürürlüğe Koydu.

Akçakoca Belediyesi Kasım ayı meclis  toplantısında   özellikle su sayaçları konusunda aldığı önemli kararları yürürlüğe koydu. Vatandaşın suyu daha ucuza kullanabilmesi amaçlanan konu ile ilgili bilgilendirmede bulunan Başkan Yardımcısı Suat Madenci, akıllı saat  kullanıcılarına başlangıçta ücretsiz 50 metre küp suyun ücretsiz verildiğini belirterek “Daha önce alınan 100 TL depozit ücreti bundan böyle alınmayacak. Tüm komşu yerleşim birimlerinden çok daha ucuza verdiğimiz ve son on yıldan bu yana  artış yapılmayan su ücretlerinde yapılacak bir iyileştirmeden akıllı sayaç kullananlar etkilenmeyecek. Ayrıca eski teknoloji saatlerin tüketimi  yüksek göstermesi olasılığı var. Zorunluluk olmamasına karşın sunduğumuz avantajlar bir yılda saat bedelini sıfırlayacak orandadır. Uygulamaya geçen Abone ne kadar su kullanırsa kullansın, sabit fiyat tarifesinden ödeme yapacak. Özellikle ev ve işyeri sahibi aboneler akıllı su sayaçları sayesinde kiracılardan kaynaklanan su ücretlerini ödemek zorunda kalmayacak” diye konuştu.

 







ETİKETLER: