akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3684
EURO
34,7084
ALTIN
2.392,65
BIST
10.154,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
22°C

İYİ PARTİ ABB ADAYI ALKAN LOKUM “ AKÇAKOCA TURİZMİN YILDIZI OLACAK”

İYİ PARTİ ABB ADAYI ALKAN LOKUM “ AKÇAKOCA TURİZMİN YILDIZI OLACAK”
17.01.2024 11:04
103
A+
A-

ALKAN LOKUM “ AKÇAKOCA TURİZMİN YILDIZI OLACAK”

İYİ Parti Akçakoca Belediye Başkan Adayı Av. Behçet Alkan Lokum ,seçilmesi halinde uygulayacağı projelerini tanıtmayı sürdürüyor.

Saha çalışmalarını farklı yöntemlerle sürdüren, ziyaret ettiği kurumlar,  esnaf ve   vatandaşlar  tarafından  yoğun ilgi ile karşılanan  Lokum, Akçakoca turizminin  yeniden ayağa kaldırılması ve bölgenin yıldızı olması için neler yapacağı ve bu konuda nasıl   düzenlemelerde bulunacağı konusunda açıklamalarda bulundu.

Akçakoca’nın bugüne kadar gerektiği gibi tanıtımının yapılmadığını vurgulayan Lokum,” Öncelikli olarak tanıtımının yapılması için büyük bir reklam kampanyası düzenleyecek Akçakoca adını güncel tutacağız. Gelen konukların daha iyi karşılanması, kaliteli ve güvenli hizmet alabilmesi için tüm sektör çalışanlarına eğitim verecek , işletme sahipleri ile istişarelerde bulunacağız.  Marka işletmelerimizi çoğaltacak, Belediye bünyesinde oluşturacağımız profesyonel bir ekiple 25 yıllık turizm master planı hazırlayacak çalışmaların buna göre yapılmasını başlatacağız.” Dedi.

Mavi bayrakları geri alacaklarını ve yeni plajlara mavi bayrak kazandıracaklarını vurgulayan,  Akçakoca turizmini 12 aya yaymayı hedeflediklerinin altını çizen Lokum “ İlçemizdeki turizm hareketliliğini 12 aya  yaymak için gerekli yatırımların artırılmasına destek olacak ve bir yıl boyunca bölgemizi ziyaret edecek  turist sayısını bir milyona ulaştıracağız” dedi..