akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Açık
24°C

CHP BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI YILDIZ, AYAZLI DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

CHP BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI YILDIZ, AYAZLI DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ
12.12.2023 09:48
509
A+
A-

Aday adaylığı ile Akçakoca CHP’de büyük bir heyecan ve sinerji yaratan  Akçakoca Belediye Başkan aday adayı Mustafa Yıldız,  sürdürdüğü vatandaş buluşmalarına Ayazlı Turizm ve Yardımlaşma Derneği ziyareti ile devam etti.

Ayazlı bölgesinden rekor oy sözü alan Yıldız, Ayazlı mahallesinin gelişmesi ve yeni yatırımlar ile büyümesi için gereken adımların atılacağını vurguladı.

Saha çalışmalarını Ayazlı Turizm ve Yardımlaşma Derneği ile sürdüren Yıldız, Ayazlı Mahallesinden güven oyu aldı. Ayazlı Mahallesinin, kendi adayına sahip çıkacağını dile getiren mahalle büyükleri Yıldız’a güvendiklerini dile getirdi.

Yerel seçim döneminde CHP’nin ‘Yıldız’ı haline gelen ve adı sıklıkla belediye başkanlığı ile anılan Mustafa Yıldız, saha çalışmalarında kendisine duyulan alakadan oldukça memnun olduğunu dile getirdi. Akçakoca’da gezmedik cadde ve sokak bırakmayan Yıldız, hemen hemen her bölgede karşılaştığı öğrencilerinin ilgi odağı olan Yıldız, hem Akçakocalılara hem de öğrencilerine başkanlık sözü verdi.

Liyakati kadrolar ile genişleyen bir hizmet ağı kuracaklarını dile getiren Yıldız, ‘’Akçakoca’nın beş yıl içinde geleceği nokta hepinizi çok şaşırtacak. Akçakoca’nın potansiyelini biliyoruz ve uzun süredir bu potansiyel üzerine çalışıyoruz.’’ ifadelerini kullandı.

Akçakoca’nın her noktasına eşit hizmet ve yatırım götüreceklerini belirten Yıldız, Akçakoca esnafının artacak turizm gelirleri ile önemli bir seviye atlayacağını vurguladı.