akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3454
EURO
34,7636
ALTIN
2.392,63
BIST
10.248,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C

MUSTAFA YILDIZ, CHP’DEN BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI OLDU

MUSTAFA YILDIZ,  CHP’DEN BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI OLDU
01.12.2023 17:21
652
A+
A-

Akçakoca’nın tanınmış sevilen ve saygın öğretmenlerinden Mustafa Yıldız 31 Mart 2024 Tarihinde  yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde Akçakoca  Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

Çok kalabalık bir destekçi topluluğu  ile parti binasına gelen burada da yoğun katılım sağlayan Partililerin huzurunda  başvuru dilekçesini İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz’a teslim etti.

Saat 14.00’te gerçekleşen adaylık müracaatı esnasında, Yıldız’ın başvuru dilekçesini kabul eden  kendisinin aday adayı olmayacağını belirten CHP ilçe başkanı Tuğrul Abanoz, ”CHP bizim evimiz. Seçimler olur, adaylıklar olur, bayrak değişimleri her zaman olur.  Fakat önemli olan partimizdir.  CHP hep vardı, her zaman da var olacaktır ” dedi.

Abanoz sonrasında bir açıklama yapan  ve 26 yıllık tarih öğretmeni meslek hayatını bugün noktaladığını belirten Mustafa Yıldız “Bir eğitimci olarak çok sayıda öğrenci ve velilerini tanımakla  beraber , meslek sorumluluğu gereği onların evlerine kadar girip dert ve sorunlarını da dinlemiş , her zaman eşitlikçi anlayışla hareket etmiş , ayrımcılık nedir bilmeyen , bu düsturla yaşamını devam ettiren biri olarak  yeni bir yola çıktım . Bu yolu sizlerle birlikte yürüyeceğiz . Birlikte kazanacağız .Başaracağız ve Allahın izniyle Akçakoca’ya hakettiği hizmeti birlikte gerçekleştireceğiz. “ dedi.

 

Başarılı bir öğretmen olmasının yanı sıra, iyi bir idareci olan bunu öğretmenevi müdürlüğünde kanıtlayan Ayazlı ve Osmaniye mahallesinin geniş kesimiyle akrabalık ve kültürel aidiyet yakınlığı da olan Mustafa Yıldız, hitabet yeteneği ve akıcı konuşmasıyla salonu dolduran ve koridorlara taşan katılımcıların  coşkulu alkışları ile sürdürdüğü konuşmasında;

Akçakoca Belediye seçimlerine uzun zamandır hazırlandığını ifade ederek,”Bugün burada yola çıktıklarımla birlikte yolu da birlikte yürüyeceğimize ve kısmet olur da aday ilan edilirsem belediyeyi birlikte yöneteceğiz. Buna olan inancım tamdır.

Belediye başta olmak üzere Akçakoca’nın temel tüm sorunlarına hakim olarak , ekip arkadaşlarımla birlikte  çözüm projelerini hazırladık. Önümüzdeki günlerde hepsini kamuoyuna açıklayacağız.” Dedi.

Mustafa Yıldız, katılımcılara teşekkür ederek konuşmasını bitirirken, memur olduğu için yıllar yılı parti rozetini takamadığını söyledi. Yıldız, bugün itibariyle memurluktan istifa ettiği için gönül rahatlığıyla rozeti takabileceğini söyledi. Bunun üzerine, CHP’nin belediye başkan aday adayı olan Mustafa Yıldız’ın parti rozetini, ilçe başkanı Abanoz’un ricası üzerine alkışlar arasında Mustafa Yıldız’ın eşi taktı.