akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
19°C
İstanbul
19°C
Açık
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
17°C

MHP AKÇAKOCA KONGRE KARARI ALDI

MHP AKÇAKOCA KONGRE KARARI ALDI
08.08.2023 09:24
781
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Akçakoca’da İlçe Teşkilatı  13 Ağustos’ta Akçakoca Belediyesi nikah salonunda olağan  kongresini  yapacak.

MHP Akçakoca İlçe  Başkanı İsmail Pazvant , konu ile ilgili olarak yaptığı  açıklamada  “Değerli basın mensupları; Milliyetçi Hareket Partisi’nde ilçe kongrelerinin takvimi belli oldu. Akçakoca İlçe Başkanlığı Olağan Kongremiz 13 ağustos 2023 tarihinde saat 14.00 de Akçakoca Belediye Düğün Salonunda yapılacaktır.

MHP Akçakoca İlçe Başkanlığı 13 Ağustos2023  Pazar günü Belediye Düğün Salonunda yapılması planlanan kongre hazırlıkları devam etmektedir.
Şahsım ve Yönetim Kurulu olarak ’’Bilge liderimiz Devlet Bahçeli Bey’in izinde ve yolunda topluma hizmet etmenin şerefini yaşıyoruz. Ülkücü harekete mensup bizler, milletimizin istiklali ve devletimizin bekası için çalışmaktayız. Başımızı koyduğumuz bu yolda canımızı da feda edeceğimizden emin olunmasını istiyorum.
İl Başkanımız İlhami Caboğlu başta olmak üzere teşkilatlarımız ile uyum içerisinde hizmet etmeye devam edeceğiz. Halkın sorunları ile ilgilenen ve Halka hizmet Hak’ka hizmet mantığı ile hareket etmeye devam edeceğiz.
Bu kapsamda Akçakoca İlçe Başkanlığı Olağan Kongremize ülküdaşlarım, hemşerilerimiz davetlidir. Katılımınızı bekleriz, onur duyarız. Saygılarımla” dedi.