akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5723
EURO
34,9777
ALTIN
2.460,03
BIST
9.887,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

TUĞRUL ABANOZ VE EKİBİ GÜVEN TAZELEDİ

TUĞRUL ABANOZ VE EKİBİ GÜVEN TAZELEDİ
24.07.2022 20:28
1.747
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Akçakoca Teşkilatının bugün yapılan olağanüstü kongresinde  seçimleri   Tuğrul Abanoz’un başkanlığındaki liste kazandı.

60 kadar üyenin noter kanalıyla verdiği dilekçe ile talep ettiği ve üst yönetimin yapılması yönündeki kararı doğrultusunda  bugün gerçekleşen Cumhuriyet Halk Partisi Akçakoca örgütünün olağanüstü kongresi öğretmenevi salonunda % de yüze yakın bir katılımla demokratik bir olgunluk içerisinde gerçekleşti.

Divan Başkanlığını   Kastamonu Milletvekili  Batı Karadeniz masa sorumlusu Hasan Baltacı, Bşk Yardımcılığını Ali Fuat Akpınar ve Katip Üyeliğini Fatma Örs’ün yaptığı  toplantıya ;  Düzce il başkanı Semih Cemşit  ,Merkez İlçe Başkanı Özcan Dağıstanlı , Gölyaka İlçe Başkanı Necmi Gören ,Çilimli İlçe Başkanı Cemil Tınaz, Gümüşova ilçe başkanı Ahmet Çekiç, Cumayeri ilçe başkanı Yusuf Mil , Kaynaşlı İlçe Başkanı Muammer Yıldırım  Yığılca ilçe başkanı Zeynel Çamlı İl Kadın Kolları Başkanı eski il başkanları ve delegeler katıldılar.

Sunumunu Akçakoca CHP Kadın Kolları Başkanı Saadet Anakan’ın yaptığı

 

Saygı duruşu ve  İstiklal Marşı’nın okunmasıyla  başlayan toplantıda bir konuşma yapan Milletvekili Baltacı tek adam sistemli hükümetin 20 yılda ülkeyi nasıl bir zafiyete düşürdüğünü iç ve dış politikadaki başarısızlığın faturasını halen dış güçlere bağladığına dikkat çekerek yaşam zorluğu çeken halkımızdan halen sabır istemesini anlayamadığını belirterek ” bizde biraz sabır istiyoruz ve çözmeye geliyoruz” dedi.

Faaliyet ve denetim raporlarının okunmasının  ardından kura çekilerek Başkan Adayları Tuğrul Abanoz ve Ahmet Kaya birer konuşma yaptılar. Abanoz,  partiye kazandırdıkları hizmetlerin partililer ce takdir gördüğünü genel merkez  verilerine göre % 20 büyüme sağladıklarını 175 bit TL yi bulan bir bütçeye ulaştıklarını belirterek dış faktörlere harcanacak enerjinin bu günlerde iç sorunlara harcanıyor olmasından üzüntü duyduklarını ifade etti.

Başkan Adayı Ahmet Kaya ise Cumhuriyet Halk Partisinin  kişi odaklı değil parti odaklı hizmet anlayışıyla siyaset yaptığına dikkat çekerek  Tarihimizde bir çok seçim yaşamış ve yaşayacak yüz yıllık bir çınardır. CHP Liderleriyle doğup liderleriyle giden partiler değil Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu partinin neferleriyiz. Bu gemiyi rotasından kimse çıkaramayacaktır. Görev almak için karşınızdayız ve partimizin menfaatleri için buradayız “dedi. Konuşmaların ardından  her iki başkan adayı yönetim kurulu üyelerini delegelere tanıttı ve seçimlere geçildi.

Saat 17 de sandıklar açıldı ve sayım sonucunda 90 delegenin oy kullandığı seçimde 52 delege  Tuğrul Abanoz başkanlığındaki listeye, 38 delegenin de  da Ahmet Kaya ve ekibine oy verdiği  görüldü.