akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

İYİ  PARTİ İLÇE BAŞKANI LOKUM , 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI’NI KUTLADI

İYİ  PARTİ İLÇE BAŞKANI LOKUM , 23 NİSAN  ULUSAL EGEMENLİK VE  ÇOCUK BAYRAMI’NI  KUTLADI
22.04.2022 19:38
642
A+
A-

İYİ Parti Akçakoca İlçe Başkanı Av. Behçet Alkan Lokum  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı  ile  TBMM nin açılışının 102. Yılı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

 İlçe Başkanı Lokum .Çocuklarımızın  milletimizin umut çiçekleri olduğunu vurguladığı  mesajında _” Günümüz  çocuklarının,  Atatürk bilinci ve ilkeleri doğrultusunda aldıkları bilgi donatısıyla ileride çok daha müreffeh bir Türkiye’yi inşa edeceğine ve dünya barışına çok önemli katkılar sağlayacağına yürekten inanıyorum. Çocuklarımız milletimizin umut çiçekleridir. Bu nedenle çocuklarımızın sağlıklı, eğitimli ve mutlu bireyler olarak hayatlarına devam etmeleri en büyük isteğimizdir. İnanıyorum ki ,ancak çocukları için çaba gösteren onları müspet ilimler doğrultusunda yetiştiren  toplumlar, geleceğini teminat altına alabilir.

Bu duygularla Ulusal egemenliğimizin sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 102. yıldönümü ve Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir kez daha gurur ve coşkuyla kutlar; başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşları ve vatan için canlarını ortaya koyan şehitlerimizi rahmetle gazilerimizi saygıyla anıyorum” dedi.