akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Az Bulutlu
18°C

EREN , İL BAŞKANI CABOĞLU’NUN SÖZLERİNE İSTİNADEN BASIN AÇIKLAMASINDA BULUNDU

EREN , İL BAŞKANI CABOĞLU’NUN SÖZLERİNE  İSTİNADEN BASIN AÇIKLAMASINDA BULUNDU
05.07.2021 19:05
1.159
A+
A-

MHP Akçakoca İlçe Teşkilatı eski yöneticisi Aysun Eren Yaptığı Yazılı basın açıklamasında İl Başkanı İlhami Caboğlu’nun partileri hakkında yaptığı açıklamaları yanıtladı

Eren yazılı basın açıklamasında ; “ Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhami CABOĞLU nun Öncü Habere yaptığı ”Belediyemizi 3-5 ÇAPULCU ya yem etmeyiz” açıklamasına istinaden…

İlhami CABOĞLUNUN “bizi ve teşkilatı hiçe sayan” diye söze başlayan konuşmasından 4 yıl görev yaptığım, kendisinin de hasbelkader başkan olduğu dönem boyunca Akçakoca ilçe teşkilatını ne kadar sayıp dikkate almıştı. Ekip işi dediği teşkilatçılıkta neden hep teşkilatları yok sayıp belediye başkanlarıyla direkt ilişkiler içine girdi. Makamlar şov yapma yeri değildir diyor fakat kendisinden teşkilatlara fırsat kalmıyor ki şov yapılsın. Hemen hemen her yerde  İl başkanı olduğunu unutup ilçe başkanı gibi belediye işlerinin içinde bulduk kendisini. Asıl siz il başkanı olarak bize ve belediye ile düzenli çalışmamıza engel oldunuz. Belediye ile aramıza o kadar girdiniz ki sizi görmekten belediyemizi göremedik. İlçe teşkilatı Akçakoca Belediyesine ayak bağı oluyormuş. Yapılan hizmetlere mi ayak bağı oluyor? Yol yapmayın mı denildi?

İl başkanının Düzce de ki MHP’li 4 belediye den Akçakoca belediyesine olan sevgisini takdir etmemek elde değil. Soruyoruz kendisine Akçakoca teşkilatının üstüne basacak kadar büyük olan bu sevgisi belediye cenaze işlerine verdiği damadından mı kaynaklanıyor? yoksa itfaiye deki kuzeninden mi? yoksa daha önemli sebeplerimi var?

Siyaset kavramını ilhami CABOĞLU yanlış anlamış olacak ki bizlere belediyenin yanlışlarını, hatalarını savunacaksınız diye sürekli talimat verirdi. Soruyoruz kendisine o makamlar vatandaşı kandırma yerleri midir? Kendisine hatırlatmak da fayda var; siyaset yönetme ve düzenleme şeklidir. Bizler bu herkesin birbirini tanıdığı ilçede, herkesin neyin ne olduğunu bildiği bir yerde insanların gözüne bakarak yalan mı söyleseydik. Size Mustafa ÖZENSEL başkanlığında iletilen sorunları yok saymanızın sebebi galiba sizin siyasi anlayışınızdan kaynaklanıyor. Başkan ÖZENSEL’e de dediğiniz gibi “kendi belediyenizin yanlışını da, hatasını da kabul edip savunacaksınız” söylemi de bununla alakalı olsa gerek.3 ay önce basına personel maaşları konusunda yaptığınız açıklamayı ilçe teşkilatımı yapsaydı. Bizlere tavsiye ettiğiniz “siyaset yapın bu millet seçime kadar nasıl olsa unutur” söylemi vatandaşı kandırmak değil midir. Bu mu dur siyaset, bizler ya da sizler siyasi yöneticiler olarak yaşanılan bu küçük yerde bu siyasi anlayışla nasıl güvenilir olup başımız dik gezebiliriz.

Kendisine soruyoruz 3-5 çapulcu kimdir isim versin de hiç kimse bana mı söyledi sıkıntısı yaşamasın. Acaba seçimlerde o 3-5 çapulcu çalışıp oy getirmedi mi? çalışmadıysa Ailesi de mi yoktu onların. O 3-5 çapulcu olmasaydı seçimi nasıl kazanacaklardı yoksa kendisi de seçimi parti ile kazanılmadı 2 kişi kazandık söylemine inanıyor, partiyi tanımıyor.

İlhami Caboğlu teşkilatın belediyeye ayak bağı olduğunu söylüyor; soruyorum İlhami CABOĞLU’na teşkilat yapılan hizmete mi ayak bağı yoksa başka şeylere mi? Gerçi vatandaş her şeyin ve herkesin farkında bizler teşkilat ve bu dava için hiçbir çıkar gözetmeksizin fedakarca alnımızın akıyla mücadele ettik. Partimizi temsil noktasında da hiçbir sıkıntı yaşatmadık.Yönetim kurulu üyelerimizin her biri pırıl pırıl tertemiz arkadaşlardan oluşuyordu. Bu kadar acele müdahale neden? kim sizi bu kadar sıkıştırdı? Kimden korktunuz kime DİYET borcunuz vardı. Bizlerin yönetimden düşmesi sanılmasın ki bu davadan vazgeçeriz bırakırız, emin olun bizler burada bu davada devam ederken yarın o çok MHP’li görünen ve MHP sayesinde bir yerlerde olan kişileri başka yerlerde de görürüz, fakat bizler aynı yerlerde yolumuza devam edeceğiz.

Buradan yineliyorum… Milliyetçi Hareket Partisi’nden ÇAPULCU çıkmaz. Bizler bu davaya sevdalı, gönül vermiş kişileriz. Büyük liderimizin de dediği gibi mesele vatansa gerisi teferruattır. İl başkanını bilmem de bizim meselemiz  memleket olduğu içindir (bu ayak bağı olma durumumuz) kavgamız. Akçakoca ilce teşkilatının bugün bu noktaya gelmesinin ve Başkan Mustafa ÖZENSEL’in istifasının sebebi de İl Başkani İlhami CABOGLU dur.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımla… AYSUN EREN “ifadesine yer verdi.