akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4745
EURO
34,7570
ALTIN
2.441,46
BIST
9.936,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

İL BAŞKANI CABOĞLU’NDAN , MHP TEŞKİLATININ SEÇİLMİŞLERİNE AKÇAKOCA’DA BİRLİK DAYANIŞMA YEMEĞİ

İL BAŞKANI CABOĞLU’NDAN , MHP TEŞKİLATININ  SEÇİLMİŞLERİNE   AKÇAKOCA’DA BİRLİK DAYANIŞMA YEMEĞİ
27.10.2020 09:01
528
A+
A-

 

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhami Caboğlu Teşkilat Mensuplarını Akçakoca’da ağırlamaya devam ediyor.

Bir hafta önce Akçakoca Turizminin Amiral Gemisi Pusula Katamaran’da MHP İl ve İlçe teşkilatları mensuplarını ağırlayan İl Başkanı Caboğlu dün akşam Partinin farklı kamu hizmeti görevlerine seçilmiş mensuplarına Katamaran’da yemek verdi.

MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, Düzce Merkez, Kaynaşlı ,Yığılca, Akçakoca İGM Üyeleri, Akçakoca Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Yazgan , Cumayeri ve Çilimli Belediye Başkanları ile tüm ilçelerde seçilmiş meclis üyeleri ve eşleri’nin katıldığı birlik dayanışma yemeğinde Akçakoca İlçe Başkanı Mustafa Özensel ev sahibi olarak yaptığı kısa  hoşgeldiniz konuşmasında “ Sizleri burada görmekten  çok mutlu olduk. Bu organizasyonu Akçakoca’da düzenleyen İl Başkanımıza ve katılımınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum”dedi.

Milletvekili Yılmaz yaptığı kısa konuşmasında birlik ve dayanışmanın öneminin yaşanan zor günlerde daha çok önem kazandığına dikkat çekerek “ Dayanışmamızın güç kazanmasına vesile olacak böyle bir buluşmaya katılımınızdan dolayı partimizin seçilmiş değerli mensupları olan sizlere  katılımlarınızdan dolayı  ve böyle bir organizasyonu düzenleyen ve bizleri ağırlayan İl Başkanımız  İlhami Caboğlu’na teşekkür ediyorum.”

 

Yaz sezonunun sona ermesine karşın Akçakoca’da halen turizm hareketliliğinin kıpır kıpır sürdüğüne dikkat çeken Yılmaz konuşmasında “Buda gösteriyor ki Okan Başkan bu konuda gayet güzel işler ve Katamaran gezi teknesini almakla da turizm alanında yaptıklarını taçlandırmış. Bizde bu konuda elimizden gelen desteği tüm teşkilat olarak vermeyi sürdüreceğiz. ”dedi.

Balık menüsünün ikram edildiği yemek sonrasında organizasyon ile ilgili görüşlerini aldığımız yemeği düzenleyen ve masraflarını kendisi üstlenen İl Başkanı Caboğlu ,Akçakoca’nın Düzce için çok önemli olduğunu vurgulayarak başladığı konuşmasında “ Düzce ilinin denize açılan tek kapısı Akçakoca’ya Belediye Başkanımız çok güzel bir  hizmet kazandırmış. Bizde toplantılarımızı burada yaparak bir nebzede destek olmaya çalışıyoruz. Birlikten güç doğar anlayışıyla bu toplantılarımızı sürdüreceğiz. Gelecek hafta da partimize gönül vermişleri, çizgisinden sapmamış büyüklerimizi ağırlayacağız” dedi.

Caboğlu konuşmasını bu tür organizasyonların kendi partileriyle sınırlı kalmaması için Vali Atay ile görüşeceğini ve tüm Düzce üst düzey yöneticileri ve siyasilerinin katılacağı bir toplantının Katamaran’da yapılması için girişimde bulunacağını belirterek sonlandırdı.

Yemeğe katılan Cumayeri, Gümüşova Belediye başkanları organizasyonun birlik ve beraberlik açısından çok önemli bulduklarını belirttiler ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Akçakoca Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Yazgan “ Başkanımız Okan Yanmaz’ın beş günlük bir süre için şehir dışında olması nedeniyle ev sahipliği şerefi bana nasip oldu. Teşkilatımızın  burada yemek ve toplantılar düzenlemesini aldığımız Katamaran farkı olarak değerlendiriyorum. Pandemi sürecinde dahi çok büyük ilgi gördü ve hem ekonomik hem de turizm açısından tahminlerin üstünde  bir kazanım sağladı”dedi.