akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5841
EURO
35,0183
ALTIN
2.456,66
BIST
9.760,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C

AKÇAKOCA MHP’NİN AĞIR TOPLARI İLE BAŞLATTIĞI KÖY ZİYARETLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

AKÇAKOCA MHP’NİN  AĞIR TOPLARI İLE BAŞLATTIĞI    KÖY ZİYARETLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR
13.08.2020 07:14
348
A+
A-

 

Fındık haşatının başlaması nedeniyle üreticinin sorunlarını tespit etmek karşılıklı istişarelerde bulunmak için Milliyetçi Hareket Partisi Akçakoca İlçe Başkanı Mustafa Özensel’in organize ettiği köy ziyaretleri kapsamındaki toplantılar büyük ilgi görüyor.

MHP Düzce milletvekili Ümit Yılmaz, İl başkanı İlhami Caboğlu, İGM üyesi Ergin Özensel, Akçakoca Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Yazgan ve MHP Akçakoca ilçe teşkilatı yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşen ve büyük ilgi gören tüm köyleri kapsayacak programda ilk olarak Hemşin ve Yenice Köyleri ziyaret edildi.

MHP İlçe Başkanı Özensel, konu ile ilgili olarak yaptığı bilgilendirmede “Her akşam 4-5 köyü ziyaret edip vatandaşlarla istişarede bulunmayı planladık. Sayın Vekilimiz, İl Başkanımız İGM Üyemiz Belediye Başkan Yardımcımız’ın ve MHP ilçe Yöneticilerimizin katılımıyla Hemşin ve Yenice Köyleri ile başlattığımız ziyaretlerin ikinci gününde Kurukavak, Küpler, Dilaver, Esmahanım ve Uğurlu köylerinde vatandaşlarımızla bir araya geldik.

.Bir çok konunun gündeme geldiği istişare edildiği toplantılarda ağırlıklı olarak konu fındık oldu. Üreticiler sorunlarını anlattı ve taleplerini iletti. Konu ile ilgili olarak Mecliste üreticinin sesi olan vekilimiz Ümit Yılmaz gerekli bilgilendirmede bulunarak bundan sonra neler yapılması konusunda önermelerde bulundu, çözüm önerilerini üzerinde konuşuldu.” Dedi.

Her zaman vatandaşla iç içe olduğu bilinen sorunların çözümü için sürekli bir çaba gösterdiği bilinen MHP İlçe Başkanı Mustafa Özensel; tüm köyleri kapsayacak bu ziyaretler sonrasında elde edilen bilgileri içeren bir rapor hazırlayarak daha önce yaptıkları gibi genel merkeze ileteceğini belirtti.