akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
19°C
İstanbul
19°C
Açık
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
17°C

CHP İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz , 1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü Nedeniyle Bir Kutlama Mesajı Yayımladı

CHP İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz , 1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü Nedeniyle Bir Kutlama Mesajı Yayımladı
01.05.2020 07:15
334
A+
A-

 Bugün saat 13 00 da demokratik kitle örgütleri ile bir basın açıklamasında bulunacak olan  CHP İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz1  Mayıs nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Abanoz yayımladığı mesajında “1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü kutlamaları, siyasal iktidarlarca genellikle sudan bahanelerle durduruldu. İşçi Bayramlarını kutluyoruz ama hala Açlık Sınırının altında asgari ücreti, emekçilerimize reva görüyoruz. İşyerlerinde gerekli donanım ve teknolojik eksiklikler nedeniyle çoğu Kömür Madeni ocaklarında, fabrikalarda ve inşaatlarda olmak üzere yüzlerce işçimiz can veriyor, yakınları öksüz ve yardıma muhtaç kalıyor. Kimi işçilerimizin güvenli, sürekli çalışma ve düzenli ücret alma güvencesi yok. Bütün olanaksızlıklara ve yaşanan acılara karşın EMEK VE DAYANIŞMA kutlamaları sürüyor.

Bu yıl ülkemizde de insanlarımızın yaşamını tehdit eden CORONAVİRÜS BELASI nedeniyle evlerimizde kalmak zorundayız. Geçmişte pek çok musibet ve belayı yenen güzel ülkemiz ve insanlarımız, bu sıkıntıları da aşacak ve yaşam sürecektir.

1 MAYIS’ı unutmayacağız, unutturmayacağız. Bütün engellere ve güçlüklere rağmen birlik ve dayanışma içinde haksızlıkla mücadele eden, bu yıl özellikle de SAĞLIK sektöründe direnişlerini sürdüren emekçilerin 1 Mayıs “EMEK VE DAYANIŞMA” gününü kutluyor ve ölenleri saygı, sevgi ve rahmetle anıyoruz. Yaşayan emekçilerimize başarılar diliyoruz.

Bu yıl emekçilerimize, evlerimizde direniş ve dayanışma marşları söyleyerek eşlik edeceğiz.” ifadesine yer verdi.