akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5389
EURO
34,9451
ALTIN
2.458,92
BIST
9.876,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

CHP TÜM MAHALLELERE YARDIM ULAŞTIRDI

CHP TÜM MAHALLELERE YARDIM ULAŞTIRDI
13.04.2020 16:53
389
A+
A-

 

Cumhuriyet Halk Partisi Akçakoca İlçe Başkanlığı, koronavirüs salgını günlerinde, evlerinden çıkamayan ihtiyaçlı vatandaşlara erzak kolisi desteğini bugün gerçekleştirdiği son iki mahalle ile tamamladı.

Başlattığı gıda yardım desteği kapsamında Akçakoca’nın 6 mahallesindeki ihtiyaç sahiplerine ulaşan CHP ilçe yöneticileri, bugün de kalan 2 mahalleye de erzak kolisi dağıttılar.

Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte CHP Akçakoca belediye meclisi üyesi Ersin Gümüş’ünde yer aldığı  Yukarı mahalle ve Osmaniye’de gerçekleştirilen dağıtım etkinliği ile ilgili olarak

CHP İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz yaptığı bilgilendirmede ;

”Cumhuriyet Halk Partisi Akçakoca İlçe Başkanlığı olarak muhtarlarımızla birlikte mahallelerimize ilk dağıtımımızı yaptık.

Bugün de Yukarı mahalle ve Osmaniye mahallesine yardım kolilerini hazırladık. Biz buralardayız. Orada ihtiyaç sahiplerine hatta daha doğrusunu söylemek gerekirse bu sosyal yardımlaşmadan yardım almayan, orada kaydı olmayanları tespit etmeye çalıştık muhtarlarımızla birlikte. Bu konuda da başarılı olduk. yardımlarında yerine gittiğini düşünüyoruz.

Teşkilatımla beraber dünden beri buraya da bir depo yaptık. Buradan gerekli yerlere muhtarlarımızı arayarak kontenjan verdik. Mahallelerin büyüklüğüne göre kontenjan doğrultusunda ihtiyacı olan insanlara da yardımlarımızı sürdürüyoruz.

Bu yardımlar peyderpey devam edecek. Köylerle ilgili çalışmalarımız da olacak. Ramazan’a yakın zamanlarda Akçakoca’da olup olmayan tüm herkese, partili veya partisiz aynı yardımları yapacağız.

Arkadaşlarımızdan bize de çok destek geldi, onlara da teşekkür ediyorum. İyi ki varlar. Vatandaşlarımız bu yardımların yerine gittiğinden emin olsunlar. Biz de nokta Atışı yaptık. Titizlikle çalıştık. Herkese buradan teşekkür ediyorum iyi ki varsınız.” Dedi.