akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4127
EURO
34,7800
ALTIN
2.400,61
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
19°C
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
21°C

GELECEĞİN MUCİTLERİNİN ŞAŞIRTAN PROJELERİ TEPEKÖY ORTAOKULUNDA SERGİLENDİ

GELECEĞİN MUCİTLERİNİN ŞAŞIRTAN PROJELERİ TEPEKÖY ORTAOKULUNDA SERGİLENDİ
28.11.2019 17:32
951
A+
A-

Tepeköy Ortaokulu’nda açılan TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı ve sergisinde sunulan projeler büyük ilgi uyandırdı.

Okulun konferans salonunda gerçekleşen sergi açılışına Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ezer, Orman İşletme Müdürü Zafer Ekinci, SGK İlçe Müdürü Gazi Yanar’ın , Ak Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu, Kadın Kolları Başkanı ve yöneticileri ile çok sayıda okul müdürü, idareciler , Köy muhtarları ve veliler katıldılar.

 

Kaymakam Yasin Öztürk ve Okul Müdürü Selma Sarıoğlu ve protokol mensuplarının yaptığı açılış sonrası sergi salonları gezildi.

52 Öğrencinin 22 proje sunduğu sergide yer alan çalışmalar ile ilgili proje sahibi öğrencilerin yaptıkları başarılı sunumları ilgi ile izleyen katılımcılar çalışmaları çok başarılı bulduklarını belirttiler

Okul Müdürü Selma Sarıoğlu yönetiminde , Fen Bilimleri Öğretmeni Ümit Altın, Sosyal Bilgiler Mehmet Mutlu, Beden Eğitimi Ferhat Armutcu , İngilizce Öğretmeni Ahu Ferda Armutcu ve Türkçe Öğretmeni Nazan Yıldız’ın rehberliğinde ortaya konan ve ilginç projelerin yer aldığı serginin izlenmesi sonrasında kısa bir konuşma yapan Okul müdürü Selma Sarıoğlu, bu mesleği ilk günden itibaren severek yaptığını belirterek “ Bugün ortaya koyduğumuz bu sergide ve okuldaki eğitim öğretim çalışmaları yanısıra özverili çalışan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu meslekte 21 yıldır çalışıyorum. Hiç yorulmadım. Sizin arkadaşınız olarak sizlere örnek olduysak ne mutlu bize.” dedi.

Etkinlik teşekkür belgeleri takdimi ile sona erdi.

 

Sergi ziyaretine katılanlara Okul aile birliği başkanı Semra Kızıltaş ve yöneticileri tarafından organize edilen yemek ikramında bulunuldu.