akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4456
EURO
34,7820
ALTIN
2.440,03
BIST
9.939,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

TUĞRUL ABANOZ “BAŞKAN OLMAK İÇİN DEĞİL BAŞKANLIK YAPMAK İÇİN ADAYIM”

Cumhuriyet Halk Partisi Akçakoca İlçe Başkanlığına adaylığını açıklayan Tuğrul Abanoz genç ve dinamik bir ekiple yönetime talip olduğunu söyledi.

TUĞRUL ABANOZ “BAŞKAN OLMAK İÇİN DEĞİL BAŞKANLIK YAPMAK İÇİN ADAYIM”
17.09.2019 17:25
663
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Akçakoca İlçe Başkanlığına adaylığını açıklayan Tuğrul Abanoz genç ve dinamik bir ekiple yönetime talip olduğunu söyledi.

31 Mart Yerel Seçimlerinde CHP İl Genel Meclis Adayı olarak yaptığı özverili çalışmaları ve söylemleri ile dikkatleri üzerinde toplayan 20 yıldır Akçakoca da esnaflık yapan ve her kesimle iyi ilişkiler içinde olan Tuğrul Abanoz  CHP ilçe Başkanlığı için kollar sıvadı.

Özellikle genç dinamik ve kadınların da yer aldığı ,partiye yeni bir soluk getirecek donanımlı ve vizyon sahibi bir ekiple adaylık sürecine girdiğine dikkat çeken Abanoz gazetemize yaptığı açıklamada aday olması kararı ve öngörüleriyle ilgili olarak “Ben başkan olmak istiyorum demek kolaydır. Ancak bu yetmez. Hedefini doğru bir biçimde kelimelere dökmek ne istediğini bilmek ortaya ortak bir amaç koymak başarının bir temel ilkesidir. Bunların ardından da tabii ki strateji geliyor.

“Kervan Yolda Düzülür”, mantığıyla hiç bir şey olmaz. Kararlı çalışkan sabırlı olmak ise olmazsa olmaz başka bir kuraldır. Strateji, liderlik, iletişim ve toplulukları harekete geçirme gücü..

Toplumdaki demokratik mekanizmaların çalışması bakımından seçmenleri ve üyeleri ile sürekli iletişim halinde olan teşkilatlar ipi göğüslüyor.. Kendisine kulak tıkayanları, görmezden gelenleri cezalandırıyor. Gençlere ve kadınlara yönelik hiçbir çalışma ve kampanya hala ne yazık ki yok. Başarının belirleyiciliğinin biride gençler ve kadınlardır” dedi.

İŞİN ZOR TARAFI BİR KONSEPT OLUŞTURABİLMEKTİR .

Yerel seçim çalışmaları kapsamında tüm köyleri ziyaret ettiğini ancak köylerde istenilen bir düzeyde çalışma yapılmamış olduğunu tespit ettiğini vurgulayan 1972 doğumlu Abanoz; “Ne yapacağımız konusunda bir fikrimiz varsa eğer nasıl yapılacağını da çözersek iş tamamdır zaten.. Seçimi ideoloji değil lider kazanır. Şu ana kadar olan başarısızlıklara bahane bulmak kolay. Önemli olan başarıyı hayata geçirmek. Sorunları tartışmaktan çok çözmeye çalışan bir kafa yapısına geçmemiz gerek acilen..

Ahmet amcanın Fatma teyzenin Ali kardeşin Elif bacının derdini sormuyorsak, onların dertleriyle dertlenip sorunlarına sahip çıkmıyorsak, çevremizde gördüğümüz yanlışları görmeyip sessiz kalıyor, çözüm odaklı fikrimizi beyan etmiyorsak siyaset yapmamızın ne önemi varki..

Köylü, esnaf, işçi, memur, emeklilerin emeklerinin karşılığı veya sosyal haklarını alıp alamadığı konularla ilgili çalışmalar yapamıyorsak, yanlışa dur diyemeyip Göz yumuyorsak, olması gereken aslında bu diyemiyorsak biz neden siyaset yapıyoruz.” Dedi.

 

Akçakoca CHP İlçe Teşkilatının başarılı olması için Üreten, Sorgulayan, Çözüme Dayalı Önerileri Olan, Kaliteli, Bilgili, Kendisini Yetiştirmiş arkadaşları ile birlikte ellerinden gelenin en iyisini yapmak için uğraşıp emek vermek için harcayacaklarının altını çizen Abanoz  hedeflerini ;

“ Her zaman kucaklayıcı yardımlaşan, adil, demokrasiyi en önde tutan, hedefi başarmak olan bir siyaset yapacağız.. Biz Atatürk’çü, Devletçi, Milliyetçi, Cumhuriyetçi, her zaman ileri görüşlü, demokrasiye inanan Çağdaş, Adil, Akılcı Çözümler Üreten İnsanlar olarak başaracağız.. İnanmak başarmaktır.. İnancımızı hiçbir zaman yitirmedik yitirmeyeceğiz.. Biz bir bütünüz.. Ayrılmayacak ayrışmayacağız. “Daima İleri Daima Hedefe…” anlayışı ve prensibiyle her zaman partimizin neferi olacağız.. “ diye ifade etti.