akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4477
EURO
34,7939
ALTIN
2.448,89
BIST
9.931,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI SARIOĞLU “ AFET BÖLGESİ KAPSAMINA ALINACAĞI BEKLENTİSİNDEYİZ”

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI SARIOĞLU “ AFET BÖLGESİ KAPSAMINA ALINACAĞI BEKLENTİSİNDEYİZ”
22.07.2019 17:45
435
A+
A-

 

Ak Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu, Kamuoyunda Afet Kapsamına alınıp alınmayacağı konusunda bilgi kirliliği olduğu gerekçesiyle bir basın açıklamasında bulundu.

 

Ak Parti İlçe Başkanlığında saat 18.30’da yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıyla birlikte yaptığı basın açıklamasında Akçakoca ve Cumayeri ilçelerinin afet bölgesi kapsamına alınacağını düşündüğünü vurgulayan Sarıoğlu;

Akçakoca ve köylerinin afet bölgesi kapsamına alınıp alınmayacağı ile ilgili kamuoyunda bir bilgi kirliliği yaşanıyor.Herkes bir şekilde bizi arayıp öğrenmeye çalışıyor. Bize gelen son bilgiye göre, Akçakoca ve Cumayeri’nin selden etkilenen bölgelerinin ‘Afet Bölgesi’ kapsamına alınması için gerekli çalışmalar sürüyor.

Süreç sonuçlanmadan olmayacakmış , alınmayacakmış gibi kamuoyunda negatif algı yaratan kişilere bir cevap vermek gereği hasıl oldu.

Bize gelen olumsuz bir haber yok. İlçeye gelen bakanlarımız, bakan yardımcılarımız ve gelecek olan bakanlarımız var. Şu ana kadar her alanda çalışmalar zaten yürütülüyor. Bu çalışmalar tamamen devlet desteğiyle devam ediyor. Makinelerimiz afet bölgelerinde çalışıyor.

Belediye’ye yapılması gereken her türlü yardımla ilgili Ayşe Keşir vekilimiz başta olmak üzere vekillerimiz zaten yardımcı oluyor.

Burada MHP, CHP, Ak Parti yok. Akçakoca var. Buraya gelen her türlü hizmet Akçakoca halkına geliyor. Biz burada kişi ya da parti ayrımı yapmadan, bize ulaşan her türlü yardımla bir an önce müdahale etmeye çalışıyoruz.”

 

Herkesin seferberlik ruhu ile yaraları sarmaya çalıştığını belirten Sarıoğlu;.

“Özellikle şunu vurgulamak istiyorum; Afet bölgesi ile ilgili olacakmış, olmayacakmış gibi net herhangi bir durum yok. Çalışmalar devam ediyor ve büyük ihtimalle bize gelen yansımalara göre Akçakoca ve Cumayeri afet bölgesi olarak ilan edilecek.

Bizim beklentimiz ve çabalarımız da bu yönde.” dedi.