akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4735
EURO
34,7485
ALTIN
2.439,71
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

MHP AKÇAKOCA’DAN ÜMİT YILMAZ’A TBMM de TEBRİK ZİYARETİ

MHP AKÇAKOCA’DAN ÜMİT YILMAZ’A TBMM de TEBRİK ZİYARETİ
18.07.2018 15:23
396
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçakoca   İlçe Başkanı Mustafa Özensel , İlçe Yöneticileri ve partililerden oluşan  bir heyet  Parlamento çatısı altında yasama çalışmalarına başlayan Düzce MHP  milletvekili Ümit Yılmaz’a bir ziyaret gerçekleştirdi.

MHP Akçakoca İlçe Başkanı Mustafa Özensel ve beraberindeki heyet, sabah erken saatlerde Akçakoca’dan Ankara’ya giderek, İç İşleri Komisyon Üyeliğine seçilen çiçeği burnunda Akçakocalı milletvekili Ümit Yılmaz’la bir araya gelip sohbet ettiler.

16 sene aradan sonra Düzce’den çıkan ilk MHP milletvekili olan Akçakocalı Ümit Yılmaz’ın, Akçakoca’dan gelen partidaşlarının yaptığı ziyaretten son derece memnun olduğu belirtildi.

Ziyaret sırasında yapılan sohbette, Meclis’teki yasama çalışmalarının geç saatlere kadar sürdüğünü, yeni sistemin uyum yasalarının çıkartıldığını, bu nedenle hummalı bir mesai verildiğini kaydeden milletvekili Yılmaz, bu yoğun çalışma temposu nedeniyle bir türlü gelemediği Düzce ve ilçelerine gelerek teşekkür ziyaretlerine başlayacağını söyledi.

Meclis’in yoğun çalışma mesaisi nedeniyle tatile girmesinin bile bir hafta ertelendiğini sözlerine ekleyen Yılmaz, önümüzdeki hafta tatile girer girmez Düzce ve ilçeleri ile tüm köy ve mahallelerine teşekkür ziyaretleri programına başlayacağını söyledi.

Ümit Yılmaz, doğup büyüdüğü memleket olan Akçakoca’nın ise burnunda tüttüğünü ifade ederken, Meclis tatili ile birlikte Akçakoca’ya gelerek gerek ilçe merkezinde gerekse köyler ve mahallelerinde yaşayan halkın ayağına gideceğini, o günleri ise iple çektiğini söyledi.

Akçakoca heyetinin yaptığı ziyaret, sohbetler, fikir alışverişleri ve birlikte çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.