akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3806
EURO
34,7846
ALTIN
2.396,81
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Beyköyde Depremzedelerle Buluşan, Hacı Süleymanbeyde Coşku İle Karşılanan CHP, DÜZCE’DE İKİ DİYOR

Beyköyde Depremzedelerle Buluşan, Hacı Süleymanbeyde Coşku İle Karşılanan CHP, DÜZCE’DE İKİ DİYOR
11.06.2018 09:36
452
A+
A-

CHP Vekil Adayları Beyköy’de Depremzedelerle Buluştu Gölyakada İftara Katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Milletvekili Adayları Zafer Teber ve İlknur Başak Tütüncü 24 Haziran seçimlerinde Düzce’de birinci parti olmak azmiyle adeta 24 saat durmaksızın vatandaş ziyaretlerini ve kurum- kuruluşlarla buluşmalarını sürdürüyor.

Düzce S.S. Evsiz Depremzedeler Dayanışma Konut – Yapı Kooperatifi’nin düzenlediği  istişare ve görüş bildirme toplantısına il başkanı İlhan Duru ile birlikte katılan Teber ve Tütüncü, depremzedelerin sorunlarını dinlediler.

Beyköy Toki Konutlarında düzenlenen mevcut durumla ilgili olarak ortaklarına bilgilendirme yaptığı 9. İstişare toplantısında konuşan Hukukçu Erbay Yücel;

6 siyasi partiyi de davet ettiklerini belirterek; “ Düzce’de 6 siyasi partiyi gezerek konu ile ilgili olarak davetiyelerimizi verdik. Bir kamusal hakkın kullandırılması talebi için mücadele ediyoruz. İlgili konularda istişare ediyoruz. Doğru buluyorlarsa gelip burada bizim toplantımıza katılırlar. Hepsini davet  ettik. Şu saate kadar gelen bir tek Cumhuriyet Halk Partisi oldu. Bizler bu sürece gelene kadar çok zoru şartlardan geçtik. Bizlere kimseler inanmadı. İnanmadıkları gibi de bizlerin önlerine bin bir türlü sorun çıkarttılar. Ama bizler yılmadık, per etmedik ve başardık. Temelimizi de attık. Şimdi kredi alabilmek için çaba sarf ediyoruz. İnşallah bunu da çözeceğiz” dedi.

CHP  İl Başkanı İlhan Duru Milletvekil Adayları Zafer Ten-ber Ve İlnur Başak Tütüncü yaptıkları konuşmalarda

Depremzedelerin her daim yanında olduklarını, sorunlarının çözümü için gayret sarfettiklerini iktidar olmaları halinde kökten çözeceklerini ifade ettiler.

GÖLYAKA İLÇE BAŞKANI’NIN İFTARINA KATILDI

Cumhuriyet Halk Partisi Düzce milletvekilleri adayları Zafer Teber ve İlknur Başak Tütüncü, Gölyaka İlçe Başkanlığı’nın düzenlemiş olduğu iftar programına katıldı.

Yoğun bir katılımla geçen iftar programına Gölyaka İlçe Başkanı Cevdet Atasoy’un ailesinin katıldığı iftar programına katılan  vekil adayları

Okunan ezanın ardından davete katılan misafirler oruçlarını açtılar. İftar sonrasında ise yapılan dua ile program tamamlanmış oldu. Düzenlenen iftar programı sonrasında 24 Haziran seçim çalışması nedeni ile Hacı Süleymanbey Köy’üne geçen milletvekili adayları çalışmalarına burada devam etti.

 

HACI SÜLEYMANBEY’de  AŞIRI SEVGİ SELİ

24 Haziran seçimleri kapsamında köy köy gezerek projelerini ve kendisini tanıtan Cumhuriyet Halk Partisi Düzce 1. Sıra Milletvekili Adayı Zafer Teber, Gölyaka İlçe Başkanının iftarından sonra gittikleri Hacı Süleymanbey Köy’ünde yoğun bir ilgi gördü.

Daha girişiyle  ilgi odağı olan Teber’e köy halkı yakın ve sıcak bir karşılama gösterdi. Köy halkının bu ilgisiyle karşı karşıya kalan Teber, şaşkınlığını gizleyemedi. Cumhuriyet Halk Partisi Düzce 1. Sıra Milletvekili Adayı Zafer Teber, hem erkeklerin hem de bayanların tıklım tıklım doldurduğu  köy kahvehanesinde yaptığı konuşma sık sık alkışlarla kesildi.

Özellikle seçimlerde neden kendisine oy verilmesi gerektiği konusunda köylülere açıklamalarda bulunan Teber,  her toplantısında yapmış olduğu konuşması olan “Tek Adam mı Yoksa Demokrasi mi?” söylemini bir kez daha vurguladı.

Köy halkının ilgi ile izlediği konuşma sonrasında özellikle  fındık-Fiskobirlik ve Tarım politikalarında neler yapacaklarını sorularına  Zafer Teber’in vermiş olduğu cevaplar alkış aldı.