akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3687
EURO
34,7521
ALTIN
2.394,17
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C

MİLLETVEKİLİ KEŞİR AKÇAKOCA’DA TEŞKİLATLA BİRLİKTE ESNAF ZİYARETLERİ YAPTI

MİLLETVEKİLİ KEŞİR  AKÇAKOCA’DA  TEŞKİLATLA BİRLİKTE ESNAF ZİYARETLERİ YAPTI
11.06.2018 16:39
357
A+
A-

Ak Parti Milletvekili Keşir Parti teşkilatları ile birlikte Akçakoca’da seçim çalışmaları kapsamında tekstil atölyeleri başta olmak üzere esnaf ziyaretlerinde bulunduktan sonra Beyören Köyünde iftar programına katıldı.

Düzce milletvekili ve 24 Haziran milletvekili seçimlerinde Ak Parti Düzce 2. sıra adayı Ayşe Keşir, seçim çalışmaları için geldiği Akçakoca’da tekstil çalışanı kadınlara bir ziyaret gerçekleştirdi.

Akçakoca kapalı otopark binasında bulunan 3 tekstil firmasını gezen Keşir ve beraberindekiler, çalışanlara ayrı ayrı selam verip destek istedi.

Bir araya toplanan kadın işçilere yönelik bir konuşma da yapan milletvekili Keşir, 24 Haziran seçimlerinin önemine yönelik bilgiler verdi.

Önümüzdeki seçimlerin Türkiye’nin kaderini belirleyecek seçimler olduğuna vurgu yapan Keşir, seçimlerin Avrupa ve tüm dünya ülkelerinde de çok yakından takip edildiğini, bütün dünyanın bu seçimlere kilitlendiğini söyledi.

Bu nedenlerle seçmenlerin Ak Parti’ye sahip çıkmalarını, ayrıca MHP’ye de sahip çıkmalarını istedi.

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin bir arada yapılması nedeniyle geçersiz oyların partilerine zarar vereceğine dikkat çeken Keşir, bu konularda çok daha hassas davranmalarını istedi.

Keşir’den sonra kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanı Cüneyt yemenici ise Ayşe Keşir’in Düzce’ye bir kadın milletvekili gösterilmesinin önemine dikkat çekerek, önceki dönemde 4 yıl birlikte çalıştıklarını ve her isteklerini yakından takip ettiğini özellikle vurguladı.

Her seçimde Düzce’nin 3 – 0 yaptığını belirten Yemenici, ”bu seçimde 3 – 0 değil, 4-0 diyoruz. 3 vekil bir de Bakan. Verilen oy oranına göre Cumhurbaşkanımıza alnımız ak gideceğiz İnşallah” şeklinde konuştu. Keşir  ve beraberindekiler daha sonra Çuhalı esnaf ziyaretlerinde bulunduktan sonra güreş sahasında incelemede bulunmak için gittiği Beyörende iftar programına katıldıktan sonra  Deredibi köyüne gitti.