akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4475
EURO
34,7401
ALTIN
2.437,40
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

AKÇAKOCA’DA VERİLEN EN BÜYÜK HALK SOFRASI

AKÇAKOCA’DA VERİLEN EN BÜYÜK HALK SOFRASI
08.06.2018 19:00
542
A+
A-

Akçakoca Ak Parti İlçe Başkanlığı Bugüne Kadar Akçakoca’da verilen En Büyük İftar Yemeğini Gerçekleştirdi.

2500 e yakın vatandaşın katıldığı  iftar yemeğinde bir dizi açılışlar için Akçakoca ya gelen Bilim Sanayi Bakanı Faruk Özlü, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ve Milletvekili adayı Dr. Numan Çabuk da vatandaşla birlikte sıraya girerek yemeklerini alıp  iftar açtılar.

İftar sonrasında konuklara bir hoş geldiniz konuşması yapan ev Sahibi Ak Parti İlçe Başkanı Dergah Akça katılımlarında ötürü bakan özlüye teşekkür ederek başladığı konuşmasında

 

“ Sizin sayenizde Akçakoca’ya bugüne kadar görülmemiş yatırımlar kazandırıldı. Sizin sayenizde Akçakoca’ya fakülte geldi üniversite kenti olma yoluna ilerleyecek , sizin sayenizde, Yeni Balıkçı barınağı kazandırıldı, sizin sayenizde Organize sanayi bölgesi kuruldu, sizin sayenizde daha saymakla bitirilmeyecek yatırımlar geldi ve gelmeye devam edeceğine inanıyorum.  Bütün bunlar için ilçem adına sizlere şükranlarımı arzediyorum “dedi.

 

Daha sonra kürsüye gelen Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici teşriflerinden ötürü Bakan Özlü’ye teşekkür ederek başladığı konuşmasında ; Bugün toplu açılış töreninde 8 buçuk milyon değerindeki tesisleri açtıklarını belirterek; “ Akçakoca’ya değer katmaya daha büyük hizmetleri bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sizin yardımınızla gerçekleştireceğimizi ifade ediyorum. ” dedi.

Son olarak kürsüye davet edilen Bakan Özlü  kendi memleketimde siz kıymetli kardeşlerimle birlikte olmaktan , iftar açmaktan memnuniyet duyduğumu belirtmek isterim “diyerek başladığı konuşmasında;

Türkiye bugün Bilim ve Teknoloji Merkezi kurarak ürettiği projelerle sadece milletimizin gururu olmakla kalmıyor.

Ülkemiz sanayisi ekonomisi sosyal yapısı huzur ve kardeşliği ile aynı zamanda islam aleminin umudu durumundadır.

Bizler attığımız her adımda her hayata geçirdiğimiz projede bu sorumluluğu hissediyoruz altına girdiğimiz yükün ağırlığıyla hareket ediyoruz. Yüce allah bug

ne kadar bizi utandırmadı inşallah bundan sonrada utandırmıycak, bugüne kadar sizlerle birlikte hayırla yad edeceğimiz uzun bir yol yürüdük.

Ben bir yandan Türkiye’nin bakanı olarak hizmet ederken diğer yandan sizlerin bir kardeşi olarak Düzce de düzcemiz için seferber olmaya çalışıyorum. Sizler yaptığımız çalışmaların en yakın tanıklarısınız bugün Akçakoca’da belediyemizin öncülük ettiği birçok açılışı gerçekleştirdik.

Akçakoca’ya Siyasal Bilgiler Fakültesini kazandırdık. İlçemizin su sorununu çözdük ve arıtma sistemlerini faaliyete aldık. Şimdi Akçakoca’nın turizm değerlerini ortaya çıkarmak ve turizm sezonunu uzatmak için birçok alanda çalışmalar yapıyoruz.

Akçakoca Balıkçı Barınağı ihalesi inşallah bu yıl içerisinde yapılacak, Ceneviz Kalesi resterasyonunu tamamlayacağız. Organize Sanayi Bölgesini sanayicilere açacağız ciddi istihdam kapasitesi oluşturacağız burada inşallah 3000 kişi iş bulacak, Yeni Devlet Hastanesi yer sorununu çözdük inşallah ihalesini yapacağız.

 

Düzce’ye ve Akçakoca’ya yaptığımız hizmetler yapacaklarımızın ufak bir işaretidir. Bugün eğitimden sağlığa turizmden sanayiye her alanda çözülemez denilen birçok sorunu çözmüş, gerçekleştirilemez denilen birçok projeyi gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Türkiye’yi büyütürken Akçakoca’yı da daha yükseklere taşıyacağız. Erdem irade ve cesaretle çıktığımız bu yolda vakit Türkiye vakti, vakit Akçakoca vakti diyeceğiz ve yolumuza devam edeceğiz.