akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3477
EURO
34,7828
ALTIN
2.394,90
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
21°C

AKÇAKOCA CHP YÖNETİMLERİ İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

AKÇAKOCA CHP YÖNETİMLERİ İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU
29.05.2018 07:31
443
A+
A-

CHP Akçakoca İlçe Örgütünün Tüm Kademeleri Evlerinde Yaptıkları Hazırlıklarla Basını da Davet Ettikleri Bir İftar Yemeği Düzenlediler.

Edilli köyü Deniz Kamping tesislerinde düzenlenen  iftar yemeğine, CHP İlçe örgütünün ana kademe, gençlik kolları ve kadın kolları yöneticileri ile basın mensupları katıldı.

İftar sonrasında basın mensuplarına bir açıklama yapan İlçe Başkanı Ömer Başar, partilerinin seçim beyannamelerinde vaat ettiği her şeyi yerine getireceklerini vurgulayarak;

 

“ Biz yönetim olarak göreve geldiğimiz andan itibaren yarın seçim olacakmış gibi çalışmalara başlamıştık.  Ve düşündüğümüz gibi de oldu. İktidar baskın seçim kararını aldı. Biz  26 köyümüzü ziyaret ederek sorunların çözümüne yönelik partimizin  politikalarını anlattık ve anlatmaya devam edeceğiz. Şunu çok net olarak söylüyorum Muharrem İnce’nin  başkanlığı kazandığı , Millet İttifakının çoğunlukta olduğu  mecliste fındık taban fiyatı en az 15 TL olacak, emeklinin  ve çalışanların maaşlarında gereken iyileştirmeler hemen  yapılacak ve yılda en az iki  ikramiye  verilecek. Bunları partimiz yıllardır önerge olarak sunuyor reddeliyor. Ama şimdi görüyoruz ki bizim reddedilen önerilerimize iktidar cankurtaran simidi gibi sarılıyor.  .” dedi.

Muhtarlara mektup

İlçe Başkanı Ömer Başar, parti genel merkezi tarafından muhtarlara yönelik olarak 10 maddelik bir beyannamenin hazırlandığını, önümüzdeki günlerde bu beyannameleri bir mektup şeklinde tüm muhtarlara vereceklerini söyledi.

 

Kendisinin söz verdiği ”Fındık Yürüyüşü” nü, 24 Haziran’a kadar Sapak’tan merkez çarşıya ”Fındıkta Zulme Son” adı altında gerçekleştireceklerini belirten Başar; “Fındıkla ilgili olarak Muharrem İnce  15 lira olacak dedi. Hiç  merak edilmesin, fındık ilk hasat döneminde en az 15 lira olacak” dedi.

Milletvekili adayları ile birlikte 5 haziranda sahada olacaklarını vurgulayan Başar  “tüm gücümüzle 24 Haziranın kazananı olmaya odaklanmışız