akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,2678
EURO
34,7660
ALTIN
2.394,44
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
22°C
İstanbul
22°C
Açık
Salı Açık
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Çok Bulutlu
17°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI SARIOĞLU; GÜN DAVAYA DÖRT ELLE SARILMA ZAMANI

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI   SARIOĞLU; GÜN DAVAYA DÖRT ELLE SARILMA ZAMANI
02.05.2018 19:09
344
A+
A-

 

Ak Parti Düzce milletvekili aday adayı Esvet Sarıoğlu, ilçe teşkilatları ziyaretlerine Akçakoca’dan start verdi.

Saat 20.00’de Ak Parti ilçe yönetimiyle bir araya gelen Sarıoğlu ve partinin yönetim kurulu üyeleri arasında keyifli bir sohbet gerçekleşirken, Sarıoğlu konuşmasında, ilçe yönetiminden destek beklediğini söyledi.

Milletvekili aday adayı Esvet Sarıoğlu kendisini tanıtan konuşmaya ”beni zaten tanıyorsunuz. Nezaketen bu ziyareti yapmam gerektiği için buraya geldim. Zaten hepimiz abi kardeşiz, hepimiz de her dönem bu davanın peşindeyiz” diyerek başladı.

Konuşmasında neden aday adayı olmak istediğine yönelik bir açıklama da yapan Sarıoğlu,  son dakikaya kadar aday olmayı düşünmediğini, fakat istişare yaptığı yakın çevresinin kendisine ‘şu anda bırakma zamanı değil, davaya tamamıyla sarılma zamanı’ olduğunu söylediğini, bunun üzerine aday adayı dilekçesini verdiğini ifade etti.

Daha önce de aday adayı olduğunu, partinin yetkili organları tarafından aday gösterilmemesine rağmen partisinden ve davasından uzak kalmadığını, her dönem tüm çalışmaların içerisinde yer aldığını kaydeden Sarıoğlu, her zaman bu davanın yanında ve içinde yer alacağını söyledi.

Nasip olur ve aday gösterilirse hep birlikte çalışacaklarını da sözlerine ekleyen Esvet Sarıoğlu, sohbet esnasında temayül yoklamalarının AK Parti’de bir gelenek haline geldiğini belirterek, ”her aday adayı temayülden iyi oy almak ister. Gönlünüzden kopar ve benim de 3 aday arasından ismimi yazarsanız, şimdiden hakkınızı helal edin diyorum. Hayırlısı olsun inşallah” dedi.

 

Ak Parti İlçe Başkanı Dergah Akça da yaptığı konuşmada, Esvet Sarıoğlu’nun teşkilat içinde çok görev aldığını, bu koltuklarda da yönetici olarak vazife üstlendiğini seçim çalışmalarında Parti’yi hiçbir zaman yalnız bırakmayıp bizzat içinde yer aldığını ifade ederek, ne zaman ve ne şekilde gerekiyorsa Sarıoğlu’nun partiye destek verdiğini söyledi.

Dergah Akça, Esvet Sarıoğlu’nun gerekli donanıma sahip olduğunu, bundan sonraki yolları yürürken her türlü niteliğe haiz bir arkadaşları olduğunu belirterek, ”Allah yolunu açık etsin” dedi.