akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3497
EURO
34,6833
ALTIN
2.393,81
BIST
10.161,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
22°C

YEMENİCİ , MİLLETVEKİLİ ADAYLIĞIM SÖZ KONUSU DEĞİL

YEMENİCİ , MİLLETVEKİLİ ADAYLIĞIM SÖZ KONUSU DEĞİL
21.04.2018 16:26
501
A+
A-

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, yaklaşan milletvekili seçimleri öncesinde milletvekili adayı olmayı düşünüp düşünmediğini yönelik olarak kendisine sorulan soruya karşılık, asla öyle bir şey düşünmediğini, belediyeci olarak başladığı yoluna yine belediyeci olarak devam edeceğini söyledi.

24 Haziran’da yapılacak olan erken genel seçimlerde milletvekilliğine yönelik olarak herhangi bir tasarrufu olmadığını ifade eden Başkan Yemenici sözlerini şöyle sürdürdü:

Akçakoca Belediyesi olarak çok sayıda projeyi halkımızın hizmetine sunduk. Yerine getirdiğimiz hizmetler ve projeler durmaksızın devam ediyor. Bunların yanı sıra henüz tamamlanmamış mega projelerimiz var. Akçakocalıların hizmetine sokacağımız çok daha yeni fikirlerimiz, projelerimiz, çalışmalarımız olacak. Tüm bunları gerçekleştirmek için bir belediyeci olarak başladığım hizmet yoluma belediyeci olarak devam edeceğim. Milletvekili aday adayı olmayı asla düşünmüyorum. Ben tutkuyla hizmet etmekten gurur duyduğum belediyeciliğime devam edeceğim. Belediye başkanı olarak, yönetimde yer alan arkadaşlarla birlikte daha yapacak çok işimiz var.