akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5933
EURO
35,0082
ALTIN
2.450,52
BIST
9.785,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Saadet Partisinden İYİ Partiye Ziyaret

Saadet Partisinden İYİ Partiye Ziyaret
22.03.2018 15:02
485
A+
A-

Saadet Partisi ilçe başkanı Mustafa Zorlu ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri, saat 14.00’te İYİ Parti İlçe Başkanı Behçet Alkan Lokum ve Yönetim Kurulu Üyelerini Parti binasında ziyaret ederek ülke ve Akçakoca gündemine ilişkin konuları ele aldılar.

İYİ Parti İlçe Başkanı Behçet Alkan Lokum, İstiklal Marşı üzerine yapılan eleştirileri saygısızlık olarak gördüğünü ifade ederek,”Cumhurbaşkanının İstiklal Marşı ile ilgili yorumu sonrasında birçok toplantıda istiklal Marşı, bestesi dışında yorumlanmaya başlandı. Bunu milli marşa bir saygısızlık olarak görüyorum.Bunun değiştirilmesi düşünülemez.” dedi.

Lokum, Akçakoca’nın son 5 yılda hiç bir artı kazanmadığını, belediyenin rutin işlerle, yani yapılması gereken işlerle uğraştığını söyledi. Lokum ayrıca, ”son yıllarda Akçakoca’nın turizm anlamında, işsizliği önleme veya refah sevisinin yükselmesi anlamında ne katkı yaptığına bakmak gerekir. Ancak bunun da olmadığını görüyoruz” dedi.

İYİ Parti İlçe Başkanı Alkan Lokum, gündemdeki orman köylüsünün tapu sorununu ve Ümran borudan işçi çıkartılmasını değerlendirdi. Bu yanlışların Akçakoca’ya büyük sıkıntılar vereceğini, bu konuda muhalefet partilerinden çok iktidar partisinin konuyu çözüme kavuştumasını gerektiğini vurguladı.

SAADET MAHMUZLARA KARŞI

Daha sonra Saadet Partisi ilçe başkanı Mustafa Zorlu Akçakoca sorunları ile ilgili görüşlerini belirtirken, Akçakoca’da yapılması planlanan mahmuzlamaya kesinlikle karşı olduklarını ve ilçenin güzelliği yok edeceğini söyledi.

Başkan Zorlu, Değirmenağzı projesiyle ilgili başkana karşı olduklarını, buraya havuzlu butik oteller yapıp turizme katkı sağlamasını önerdiklerini ifade etti. Akçakoca’nın en büyük sorunlarından birinin ilçenin imar planı olduğunu, trafiğin her geçen gün arap saçına döndüğünü ve Kuzey – Güney yönünde yeni bir cadde açılmasını  önerdi.

Zorlu ayrıca hastane yerinin yanlışlığını vurgulayarak, ”Pazaryeri civarında bir yer olabilirdi. Bahçeli olan evlerin yıkılıp yerine çok katlı beton binalar yükseldi. Turizm kenti hedefi koyan Akçakoca bu haliyle turizm kent olmaktan uzaklaşıyor. Akçakoca giderek beton yığınına dönüşüyor” dedi.