akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3632
EURO
34,6871
ALTIN
2.392,25
BIST
10.163,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
22°C

Ak Parti’ye Nezaket Ziyaretinde Bulunan CHP ; YANLIŞLARI ELEŞTİRECEĞİZ ,DOĞRUYU DESTEKLEYECEĞİZ

Ak Parti’ye Nezaket Ziyaretinde Bulunan  CHP ; YANLIŞLARI ELEŞTİRECEĞİZ ,DOĞRUYU DESTEKLEYECEĞİZ
12.01.2018 10:38
616
A+
A-

 

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Göreve Seçilen Başkan Ve Yeni İlçe Yönetimi Ak Parti’ Ye Nezaket Ziyaretinde Bulundu

 

Nezaket Ziyaretlerini sürdüren CHP ilçe yönetimi Başkan Ömer Ezer ve kalabalık bir yönetici gurubuyla   gittiği Ak Parti İlçe teşkilatında  Başkan Akça ve  kalabalık bir yönetim tarafından karşılandı .

Hoş bir sohbet havasında geçen ziyarette  ilk olarak konuşan  CHP ilçe başkanı Ömer Başar Akçakoca’nın yaşadığı belli başlı  sorunlara işaret etti.

Şehir içi trafiğinden 25 yıldır yapılmayan Melenağzı yoluna, Organize Sanayi bölgesinden üniversiteye, Balıkçı Barınağına kadar birçok alanda yürütülen ya da yürütülecek olan çalışmalar ile ilgili görüşlerini ifade etti.

 

Cumhuriyet Halk Partisi olarak yapıcı bir tavır içerisinde olacaklarını  özellikle vurgulayan Ömer Başar,  “Ancak Uzaya mekik gönderdiğimiz çağda 15 km yolu 25 yıldır yapamadık. Muhalefet olarak  eleştireceğiz. Doğru çalışmalara destek vereceğiz. Akçakoca’ya nokta kadar hizmetin gelmesi için yardımcı olacağız. “ dedi

Ak Parti İlçe Başkanı Dergah Akça’dan Akçakoca’ ya daha fazla yatırım getirilebilmesi konusunda daha sıkı çalışma , Düzce siyasetinde Akçakoca ağırlığını hissettirmesin beklediklerini ifade etti.

 

Ak Parti İlçe Başkanı Dergah Akça nazik ziyaretlerinden ötürü Ömer Başar’a ve arkadaşlarına teşekkür ederek, ilçede hem belediye hem de hükümetin imkanları ile yürütülen çok sayıda çalışma ve proje ile ilgili açıklamalar da bulunarak “ Gerçekleştirdiğimiz ve süren yatırımlarımız OSB, Siyasal Bilgiler Fakültesi ve yeni balıkçı barınağının  hizmete girmesiyle oluşacak istihdam Akçakoca ekonomisine büyük katkı sağlayacağı gibi Turizm işletmelerine de 12 ay hareket sağlayacaktır.” dedi.

Yeni hastane yapımı ve yeri , Melenağzı yolu Barınak eleştirileri ile açıklamada bulunan Akça “ Yol yapımında güzergah zemin sıkıntısından kaynaklı sıkıntılar nedeniyle tamamlanamadı. Hastane en ideal yerinde.  Barınak konusu için düğmeye basıldı çalışmalar sürüyor” dedi.

Sohbet projeler üzerine bazı eleştirilerin ve yeni önerilerin eklenmesiyle yaklaşık 1 saat sürdü

 

Konuşmaların sonunda iki başkan ayağa kalkıp birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler ve basın mensuplarına dönerek, ”Arkadaşlar, mevzu Akçakoca ise gerisi teferruattır” dediler.