akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3956
EURO
34,7914
ALTIN
2.403,79
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Keskin Ankara da Destek Arıyor

31 Aralık’taki kongrede güven tazeleyen İl Başkanı Hikmet Keskin, ikinci dönemine resmen başlar başlamaz soluğu başkentte aldı. Ankara’da bir dizi temaslarda bulunacak olan Keskin’in Düzce’nin sorunları ve yatırımları için destek aradığı vurgulandı.

Keskin Ankara da Destek Arıyor
04.01.2018 15:18
428
A+
A-

Dün mazbatasını alarak resmen 2. il başkanlığı dönemine başlayan Hikmet Keskin, ilk iş olarak başkent yollarına düştü. Keskin, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığındaki İl Koordinasyon Toplantısı’nın ardından Ankara’da bakanlıklarla Düzce’nin projelerini istişare edecek.

Partiden yapılan yazılı açıklamada şu bilgilendirmede bulunuldu: “AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, ikinci döneme başladığı gibi Ankara’da temaslarına başladı. 2017 yılının son gününde yapılan 6. Olağan İl Kongresi’nde 474 oy alarak yeniden İl başkanlığına seçilen AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, ikinci döneme de hızlı bir başlangıç yapıyor. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü başkanlığındaki İl Koordinasyon Toplantısına katılacak olan Keskin, ardından hafta sonuna kadar Bakanlıklarda ve Genel Merkezde Düzce’nin sorunlarını ve yatırımlarını masaya yatırarak destek arayacak.”