akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,2674
EURO
34,7489
ALTIN
2.395,82
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
22°C
İstanbul
22°C
Açık
Salı Açık
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Çok Bulutlu
17°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C

Abant Tv Sahibi Şantajdan Gözaltında

Tarım İl Müdürü iken görevinden ayrılarak Bolu’da Abant TV’yi açan Mehmet Altun Bolu polisi tarafından bir işadamından tehdit ve şantajla para aldığı iddiasıyla gözaltına alındı.

Abant Tv Sahibi Şantajdan Gözaltında
08.12.2017 16:10
552
A+
A-

İddiaya göre Bolulu bir işadamından, Abant TV ’nin sahibi Mehmet Altun uzun süredir para istiyordu. Yine iddiaya göre Altun para gelmediği sürece söz konusu işadamına televizyonundaki programlarında FETÖ’cü damgası vuracağını söylüyordu.

ARACI İŞADAMININ DÜKKANINDA BULUŞTULAR

Uzun süre devam eden bu süreç sonunda Bolulu işadamı konuyu polise aktardı. Mehmet Altun’un kendisinden sürekli olarak para istediğini belirterek şikâyetçi oldu. Bunun üzerine polis tarafından seri numaraları alınan paralarla birlikte Bolulu işadamı, kendinden sürekli para isteyen Mehmet Altun’la yine Bolu’da mobilya mağazası işleten bir işadamının dükkânında buluştu.

95 BİNDEN 55 BİNE DÜŞTÜ

Konuyla ilgili daha öncede aracılık ettiği öğrenilen işadamının dükkanında bir araya gelen işadamı ve Mehmet Altun pazarlığa başladı. İlk önce 95 bin lira isteyen Mehmet Altun’a, Bolu işadamı ancak 55 bin lira verebileceğini söyledi. Mehmet Altun bu rakamı kabul etti. İşadamı seri numarası alınmış paraları Mehmet Altun’a verdikten sonra polis içeri daldı.

Suçüstü yapılan Mehmet Altun, olayın yaşandığı dükkânın sahibi işadamı da gözaltına alınarak Emniyete götürdüler.

ABANT TV SAHİBİ HAKKINDA ONLARCA ŞİKAYET VAR

Edinilen bilgiye göre; olayın duyulmasının ardından Bolu’da onlarca işadamı ve esnafta kendilerinden de Mehmet Altun tarafından tehdit ve şantajla para alındığını iddia ederek emniyete müracaatta bulundular.