akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5560
EURO
34,9367
ALTIN
2.444,87
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Uzun Süren Suskunluğunu Bozan DERGAH AKÇA “2019 HEDEFİYLE GÜÇLÜ BİR YÖNETİM OLUŞTURACAĞIZ”

Uzun Süren Suskunluğunu Bozan   DERGAH AKÇA  “2019 HEDEFİYLE GÜÇLÜ BİR YÖNETİM OLUŞTURACAĞIZ”
09.09.2017 11:24
478
A+
A-

 

Akçakoca’da Çok Önemli Bir Süreçte İlçe Başkanlığı Görevini Başarıyla Gerçekleştiren ve İkinci Kez  Bu Görevi Yürütmesi İstenen Dergah Akça Yaklaşan Kongrede Kamuoyuna Sunacağı Yönetim Kadrolarını Oluşturmaya Çalışıyor.

Görevi süresince bir çok eleştiriye maruz kalan  ancak bunları   suskunlukla karşılayan  gidici gözüyle bakılan fakat bir süre önce  Genel Merkez tarafından yeniden İlçe Başkanlığı görevi verilen Dergah Akça kamuoyu değerlendirmeleri, yaklaşan ilçe kongresi ve yeni yönetimlerin oluşturulması çalışmaları ile ilgili olarak gazetemize önemli açıklamalarda bulundu.

İKTİDAR PARTİSİ İLÇE BAŞKANI ELEŞTİRİSİ DOĞALDIR

Siyasetin doğası iktidar partisinin  icraatlarının konuşulması ilçe  başkanının eleştirilmesi gündem olması siyasetin doğası gereği olağan şeylerdir. Hatta  ben bu konuya ilgi duyulmasını anormal bulmuyorum. Biz eleştirileri siyasetçi olarak dikkate alır değerlendiririz. Anormal olan  işin başka boyutu var. Maalesef eleştirinin dozunun  kaçırıldığı gerçek dayanakları olamayan eleştiriler bizi üzdü. Seviyeyi düşürüp  ve böylesi eleştirileri  yapanların yazanların dahi doğru olmadığını bildiği inanmadığı konuları gündeme taşımaları bel altı vurmaları tek üzüldüğüm nokta olmuştur. Her zaman şunu söyledim söylüyorum biz  dört dörtlük değiliz herkes gibi bizim de eksiklerimiz olmuştur, olacaktır. Gönül verdiğimiz bu davaya benden daha iyi hizmet verecek biri varsa bize onlara ön vermek kenara çekilmek ve bir nefer olarak çalışmak düşer diye her zaman söylemişimdir. Ben bunu bugün değil dünde söyledim yarında söylerim … Siyasi ikbal için değil , sadece Ak Patinin bu ülkeye çok şeyler verdiği için ve  bu hizmetlerin bir parçası olmak daha güçlü bir şekilde yoluna devam etmesi için çalışıyoruz ben böyle düşünüyorum. Bir koltukta olamam zerre kadar önemli değil. Ancak bunun onurunu gururunu tabi i ki yaşıyorum.

img_0405

İLÇE TEŞKİLATINDA DEĞİŞİM OLACAK

Yeni bir dönem için yeni yönetim ve yeni kadrolar oluşturulurken bir takım değişiklikler mutlaka olacaktır. Bunun olmasını kesin bir dille sayın genel Başkanımız , Cumhurbaşkanımız  Recep Tayyip Erdoğan  net olarak ifade etmiştir. Görevden alınanalar, bırakanlar oldu olacaktır da. Ancak alınanlar, bırakanlar  devam edenler ve yeni göreve gelenler dahil çok daha ciddi bir yarış  içinde olduğumuzun farkında olarak siyaset yapmak zorundayız. Bu noktada ben de dahil ilçede görev alacaklar bu bilinçle hareket edeceklerdir.

Çünkü önemli bir sistem değişikliği var ve bunun idrakine ilk önce varan ayak uyduran siyasette ilk önce başarıyı yakalayan ve ipi göğüsleyen olacaktır. Siyaset yapmada en önemli etken bu olacaktır.

Kongreye kadar yapılandırma ile ilgili tüm kesimlerle istişareli olarak çalışmalarımız sürüyor. Biz büyük bir camiayız . Bizden önce görev yapmış tecrübeli abilerimizle camianın önde gelenleriyle bu davaya gönül verenlerle , bakanımız ve vekillerimizle konuyu derinlemesine tartışıyoruz. Fikir alışverişlerinde bulunuyoruz. İster istemez bir değişimin içine gireceğiz. Zira  yönetim kadrolarında daralma yapıldı 20 den onbeşe düştük. Bu önemli etken . Bu nedenle bazı arkadaşlarımızın dışarda kalmasına ve değişikliklerin yaşanmasına neden olacak.

Kamuda görev alanların iş yoğunluğu dikkate alınarak   bir değerlendirme yapılacak. Bir çok başarıda birlikte çalıştığımız gönül birliği yapmış zorlukları aşmış arkadaşlarımızı n durumları ile ilgili bir anda kara verme durumunda değiliz. Bu konu da neler yapılabileceğine çalışıyoruz. Şu anda hiçbir sıkıntı yok. Ak Partiyi başarıya götüren temel değerlerden biri de özveridir. Her  partilimizin kafasında ki düşünce daha yararlı olabilecek kişinin görevde olması arzusudur.   Bu anlayışın hakim olduğu Akçakoca Teşkilatında  ben çok sağlıklı ve başarılı bir süreç yaşayacağımızdan ve 2019 seçimlerinde Akçakoca’da en büyük başarıyı kazanacak bir ekibin oluşacağından eminim.