akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4676
EURO
34,7142
ALTIN
2.435,69
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

KILIÇDAROĞLU,DÜZCE ZİYARETİ KAPSAMINDA AKÇAKOCA’NIN İKİ KÖYÜNE GELECEK

KILIÇDAROĞLU,DÜZCE ZİYARETİ KAPSAMINDA AKÇAKOCA’NIN İKİ KÖYÜNE GELECEK
04.08.2017 15:19
371
A+
A-

 Bir Dizi Temas Ve İncelemelerde Bulunmak İçin Düzce’ye Gelecek Olan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Uğurlu’da fındıkçılarla görüşecek, Esmahanım’da bir eve misafir olacak.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 10 Ağustos Perşembe günü Düzce’de olacak. Düzce’de gerçekleştireceği programın hemen ardından ise Akçakoca’nın iki köyüne gelecek.

Saat 16.00 sularında Uğurlu köyünde olacak olan Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet, burada fındık üreticileriyle fındık sorunları üzerine görüşme yapacak.

Ardından Esmahanım köyüne geçecek olan CHP heyeti, saat 18.00-20.00 arası Esmahanım’da misafir edildiği bir evin bahçesinde yemek yiyecek.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Düzce’de gerçekleştireceği programın detayları belli oldu. CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, Kılıçdaroğlu’nun 10 Ağustos’ta Düzce’den başlayarak Türkiye’yi gezmeyi planladığını açıkladı. Özkoç,“Genel başkanımız sesini duyurmak isteyenlerin ayağına girecek.” dedi ve ekledi: “Perşembe günü dünyanın gözü Düzce’de olacak.”

klmk-1

CHP Sakarya Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Engin Özkoç ile İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Düzce’den başlayarak Türkiye’yi gezmeyi planladığı program hakkında bugün Düzce’de bir basın toplantısı düzenledi.

CHP İl Başkanlığı binasında basının karşısına geçen Özkoç ve Tanal, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun 10 Ağustos Perşembe günü Düzce’de vatandaşlarla direkt temaslarının olacağı programın detaylarının hazırlandığını belirtti.

“Pırıl pırıl bir Türkiye yaratabilmek için 500 km yürüdü”

İlk olarak Kılıçdaroğlu önderliğinde yapılan Adalet Yürüyüşü hakkında bir değerlendirmede bulunan Özkoç, yürüyüşün amacını şöyle özetledi:

“CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye’deki siyasetin halktan, adaletten yana yapılmasından tarafta. İnsanların birbirine düşman olduğu, kötülediği, siyaset üslubunun kalkmasından yana. Biz Türkiye’yi büyütebiliriz, komşularımızla barışçıl siyaset yapabiliriz bunları istemektedir. Adalet Yürüyüşü bu yüzden yapılmıştır. Adalet herkes için. “Ben bir suç işlediysem adalete uygun bir şekilde yargılanacağım.” dedirtmek için Adalet Yürüyüşü’ne başladı. O sadece CHP için değil Türkiye için, dünya için, ürettiğini satan bir ülke, kara kara düşünmeyen pırıl pırıl bir Türkiye yaratabilmek için 500 km yürüdü.”

“Biz bize çamur atana da tezek atana da kucak açıyoruz”

10 Ağustos’ta Düzce’de olacağı belirtilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Düzceliler ile birlikte olacağını kaydeden Özkoç, şu ifadelerde bulundu:

“Kılıçdaroğlu ayın 10’unda Düzce’de, sonra Çanakkale’de sonra Türkiye’nin her yerinde. O bir adalet elçisidir. “Adalet için varız” diyen liderimizin arkasında da biz varız. Herkes onun arkasında duracak. Çanakkale’de de 4 günlük bir Adalet Kurultayı yapılacak. Orada “Ezildim” diyenler kürsüye çıkacak, halk konuşacak. O lider perşembe günü Düzceliler ile birlikte olacak. Buradan sesini herkese duyuracak. Biz bize çamur atana da tezek atana da kucak açıyoruz. Onlar bize nasıl davranırsa davransın bizim onlara biz onlara sevgiyle davranacağız. Düzce’de sevgi dolu çok insan var ve birbirleriyle sevgilerini paylaşacak. Genel başkanımız sesini duyurmak isteyenlerin ayağına girecek. Bir köyümüze gidecek. Onların sorunlarını tüm Türkiye’ye duyuracak. Ben ve Sayın Milletvekilim Mahmut Tanal Perşembe gününe kadar Düzce’de olacağız. Perşembe günü dünyanın gözü Düzce’de olacak.”

“Düzce’ye tek başına gelecek”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Adalet Yürüyüşü’nün aksine 10 Ağustos’ta geleceği Düzce’de bir koruma ordusu olmadan ziyaretler gerçekleştireceğini belirten CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç şöyle konuştu:

“Kemal Kılıçdaroğlu Düzce’ye sade görüntüsüyle gelecek. Tek başına gelecek. Çünkü onun en büyük güvencesi vatanını, milletini seven insanlardır. O insanların kendisini koruyacağını gayet iyi biliyor. Bu duygularla Düzce’ye gelecek ve Düzceliler de eminin onu sevgiyle kucaklayacaklardır.”