akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Açık
24°C

Düzce Barosundan ADALET Yürüyüşüne Cübbeli Destek

Düzce Barosundan ADALET Yürüyüşüne Cübbeli Destek
27.06.2017 11:03
699
A+
A-

Ankara’dan İstanbul’a başlattığı Adalet Yürüyüşü’ne Düzce sınırlarında devam eden CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na Akçakocalı avukat Metin Güçlü ve Düzce Barosu avukatlarından destek geldi.

Cübbeleri ile yürüyüşe katılan ve Kılıçdaroğlu ile yan yana yürüyen Güçlü ve avukat arkadaşları, “Hak, hukuk, adalet!” şeklinde atılan sloganlara eşlik etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Düzce’den destek avukatlardan geldi. ‘Adalet Yürüyüşü’nün 13. gününde Kaynaşlı’dan Düzce’ye doğru ilerleyen Kılıçdaroğlu ve beraberindekilere Düzce Barosu’na kayıtlı Metin Güçlü ve avukat arkadaşlarından destek geldi.

Cübbeleri ile Kaynaşlı’da yürüyüş halinde olan gruba katılan avukatlar, genel başkan ile saf tuttu. Elinde ‘Adalet’ yazan pankartla yürüyen Kılıçdaroğlu’nun yanında yürüyen ve kol kola giren avukatlar, zaman zaman atılan “Hak, hukuk, adalet!” şeklindeki sloganlara da destek verdi

Çevredeki vatandaşların alkışla destek vermesine ise hem Kılıçdaroğlu hem de avukatlar alkışla karşılık verdi.