akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

Öğretmen Lisesi Son Temsilcilerini de Mezun Etti

Öğretmen Lisesi Son Temsilcilerini de Mezun Etti
09.06.2017 13:01
733
A+
A-

Akçakoca’da toplam 6 Bin öğrenci karne aldı. Her okulda karne töreni ve mezuniyet şölenleri yapılıurken, bu törenlerin en buruk olan Akçakoca Anadolu Öğretmen lisesinde gerçekleşti.

Son Öğretmen Lisesi mezunları oldular

Tüm Türkiye’de bu sene öğretmen liseleri son mezunlarını verdi. Artık öğretmen liseleri yok.

Akçakoca Anadolu Öğretmen Lisesinde de buruk bir karne töreni vardı. Akçakoca İmam Hatip Lisesinin konferans salonunda toplanan 54 öğrenci ve onları yalnız bırakmayan öğretmen ve idarecileri karne günü etkinliğinde bir araya geldi.

O liseyi açan da son mezunları uğurlayan da aynı müdür oldu

Akçakoca Anadolu öğretmen lisesinin karne töreninde ilginç bir detay ortaya çıktı. Okulu 2007 yılında açan kurucu müdür Nurettin Çabuk, 5 yıl hizmet verdikten sonra başka bir okula tayin oldu.

Yıllar sonra tekrar ayı okula müdür olan Çabuk, bugün açtığı okulu kapatan müdür olarak tören esnasında hüzünlü bir ifadeye büründü.

Törenler 11.00’de başladı

11.00’de başlayan tören açılış konuşmaları, bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başladı.

Ardından kürsüye davet edilen Müdür Nurettin Çabuk öğrencilere ve velilere yönelik bir konuşma yaptı.

Okul birincisi öğrencinin okulun kütüğüne ismini çakması ve dereceye giren başarılı öğrencilere belgelerinin verilmesiyle devam etti.

Başkan Yemenici öğrencilere jest yaptı

Törende Belediye Başkanının yaptığı bir jest de alkış aldı. Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’nin tüm okul öğrencilerine dağıttığı hediye kalemler, idareciler vasıtasıyla öğrencilere takdim edildi.

Okul Müdürü Nurettin Çabuk da Başkan Yemenici’nin gönderdiği kalemleri öğrencilere hediye etti.