akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3824
EURO
34,7071
ALTIN
2.398,05
BIST
10.208,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C

ÜNLÜ OYUNCU SEVİNÇ SIRMA AKÇAKOCA’YI SEVDİ

ÜNLÜ  OYUNCU SEVİNÇ SIRMA AKÇAKOCA’YI SEVDİ
19.05.2017 20:02
453
A+
A-

Sevilen  Sinema Ve Dizi Oyuncusu Sevinç Sırma  Katılmak Üzere Geldiği Etkinlikte Gezdiği Akçakoca’ya Hayran Kaldı.

çok anlamlı ve güzel bir etkinliğe ev sahipliği yapan Akçakoca Belediyesi, bu yıl 17 – 20 Mayıs tarihleri arasında DASK Doğada Görüntü Avcılığı Yarışması (DOGAY) 21. Sini Akçakoca’da gerçekleştirerek büyük bir tanıtıma imza attı.

Yurt dışından ve yurt içinden birçok fotoğrafçının katıldığı programda, ünlü isimlerinde yer aldığı fotoğrafçılar arasında sinema ve dizi oyuncusu Sevinç Sırma’da vardı.

Akçakoca ile ilgili izlenimlerini paylaşan Dizi oyuncusu Sevinç Sırma, Akçakoca’ya ilk kez geliyor olduğunu vurguladığı açıklamasında “Gerçekten İstanbul ve Ankara’nın tam ortasında bu kadar güzel bir yer olacağımı beklemiyordum. Doğasıyla, insanıyla, yerleşimiyle çok güzel çok sıcak bir ilçe ben burayı çok sevdim. Ben yarışmacı olarak katılmadım ama, Akçakoca’da çok güzel kareler çektim. Bugün Yukarı Mahalle yöresel pazarına, şelalelerine, Melenağzına gittim ve daha birçok yerini gezdim gerçekten mükemmel bir ilçe” dedi ve ilerleyen aylarda tekrar ilk fırsatta Akçakoca’ya geleceğini vurguladı.