akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4524
EURO
34,7527
ALTIN
2.439,82
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Çok Bulutlu
17°C

19 MAYIS ,SADE BİR TÖRENLE KUTLANDI

19 MAYIS ,SADE BİR TÖRENLE   KUTLANDI
19.05.2017 19:47
695
A+
A-

Akçakoca’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 98. Yılı Cumhuriyet Meydanında Gerçekleştirilen Sade Bir Törenle Kutlandı.

Bir zamanlar aylarca yapılan hazırlıkların statlarda, alanlarda yurdun her noktasında ,binlerin katılımıyla birbirinden coşkulu ve heyecan verici tabloların yer aldığı bandoların zafer marşları ile yeri göğü inlettiği bir atmosferde gerçekleştirilen gösterilerle kutlanan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı bu yıl Bir konuşma iki şiir ve bir halk oyunu ile kutlandı.

tr-1 tr-2 tr-3

Saat 09.30 da İlçe Spor Müdür Vekili Necmi Acar’ın Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başlayan saygı duruşu ve ardından okunan istiklal marşının okunmasıyla devam eden törene Kaymakam Yasin Öztürk, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Özgür Üngüt Siyasi Parti Başkanları Kadın Ve Gençlik kolları başkanları , daire müdürleri , ADD Akçakoca Şube Başkan ve yöneticileri ve az sayıda vatandaş ile okullarını temsilen liseliler katıldı.

Akçakoca Anadolu Lisesi öğretmenleri Esra Yeğin ve Mustafa Kar’ın sunduğu törenin ikinci bölümü Kaymakam Yasin Öztürk ve Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’nin , öğrenci ve halkın bayramlarını kutlamasıyla başladı.

kkil-2

Günün anlam ve önemini belirten konuşmasını SBL öğrencisi Zeynep Turan yaptı. Ardından Akçakoca Anadolu Lisesi öğrencisi Yavuz Şimşek Atatürk’ün Gençliğe Hitabesini okudu ve Piri Reis Meslekî ve Teknik Lisesi öğrencisi Gizem Sarıoğlu yönetiminde Gençliğin Ata’ya cevabı aynı okul öğrencilerince seslendirildi.kkil-3

 

Nene Hatun lisesi öğrencisi Yağmur Damla Demirel’in şiiri sonrası 19 Mayıs haftasında yapılan şiir, resim ve kompozisyon yarışlarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Şiir 1.si Senanur Genç,Resim 1.si İlayda Uzun ve Kompozisyon 1.si Dilay Biriktir’e ödüllerini Kaymakam Yasin Öztürk,

odul-1

Şiir 2.si Rümeysa Kurbanoğlu, Resim 2.si Ayşe Özdemir ve  Kompozisyon 2.si Rana Genç’e ödüllerini Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ,

odul-3

 

Şiirde 3.cü Güneş Gençtürkoğlu, Resim 3. sü Hilal Aydın ve Kompozisyon 3. sü olan Mervenur Yavuz’a ise ödüllerini İlçe Jandarma Bölük Komutanı Özgür Üngüt verdi.

odul-2

Atatürk Ortaokulu Trabzon yöresi halkoyunları grubunun kemençe eşliğinde yaptığı gösteri ve ardından şiir yarışmalarında birinci olan İmam Hatip öğrencisi Senanur Genç’in şiirini okumasının ardından , protokol mensupları ve programı hazırlayanlar toplu hatıra fotoğrafları çekimi ile kutlama programı sona erdi.

tr-4

 







ETİKETLER: