akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
19°C
İstanbul
19°C
Açık
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Çok Bulutlu
16°C

Referandum Sonuçlarını Değerlendiren BAŞKAN YEMENİCİ “ MİLLETİMİZ AÇISINDAN KAYBEDENİ YOKTUR”

Referandum Sonuçlarını Değerlendiren    BAŞKAN YEMENİCİ “ MİLLETİMİZ AÇISINDAN KAYBEDENİ YOKTUR”
17.04.2017 16:51
430
A+
A-

Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, 16 Nisan Anayasa Değişikliği Halkoylaması İle İlgili Değerlendirmelerde Bulunduğu Basın Toplantısında  Başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Olmak Üzere, Başbakan Binali Yıldırım, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü,  MHP Lideri Bahçeli Ve İlçe Yönetimi , Düzce Milletvekilleri  İle Ak Partinin İl – İlçe Teşkilatlarına Teşekkür Etti.

 

Başkan Yardımcıları Suat Madenci ve Ali Direk ile birlikte basın mensuplarına referandum sonuçlarını   değerlendiren Başkan Yemenici sonuçların evet lehine tezahür etmesinin tek kazananının millet olduğunu vurgulayarak “ Kaybedenler başta Avrupa ‘da açıkça düşmanca tavır sergileyen ülkeler, terör örgütleri ve vesayet odakları  olmuştur. Milletimiz açısından kaybedeni yoktur. Çünkü biz ayrıştırıcı olmadık, buna özen gösterdik. Hayır tercihinde bulunan yurttaşımızda evet tercihinde bulunanda başımızın tacıdır. Biz bir bütünüz . Bu kazanılmış bir zaferdir ve zafer her şeyden önce aziz milletimizin zaferidir. İlçemizde çok başarılı bir süreç yaşamış olduk. Hedeflerimizi yakaladık. Kendi iç meselelerinden dolayı tam konsantre olamayan daha sonra yeni yönetimin kurulmasıyla MHP’nin  verdiği desteğe teşekkür ediyorum. Bu kazanımda belediye hizmetlerinin çok büyük katkısı olduğunu ev ziyaretleri yansımalarından gördük. Vatandaşımız çalışmalardan son derece memnun. Bu zafer Akçakoca halkınındır” dedi.

 

 

Referandum sürecinin başlamasıyla halk oylamasına sunulan 18 maddeyi bıkmadan usanmadan düzenledikleri ev ve kahve toplantılarında madde madde, bunların ülkeye getireceği kazanımları anlattıklarına dikkat çeken Yemenici; ” Türk halkı ‘Evet’ diyerek son 200 yılda vesayet zincirlerinden kurtularak kendi iradesinin tecelli ettiği yeni bir hükümet sistemini büyük bir demokratik olgunluk içinde ve ilk defa kendi hür iradesiyle kabul etmiştir. Bu sonuçlar ülkeye olduğu kadar Akçakoca’ya yapılacak hizmetleri de süratlendirecek, artıracak  ve aynı zamanda  yeni projelere kapı açacaktır. Seçim sonuçları ülkemize hayırlı uğurlu olsun.” Sözleri ile  sürdürdüğü açıklamasını;

“Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin kabulü ile büyük Türkiye’nin temelleri atılmıştır. Vatandaşlarımız içerisinde kaybedeni olmayan bir tercih   sandığa yansımıştır. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi Türkiye’nin büyük hedeflerini çok daha hızlı yakalamasına vesile olacaktır. Teşkilatımızla birlikte yürüttüğümüz yoğun ve tempolu çalışmanın sonuçlara yansıdığını görmek bizleri de ziyadesiyle memnun etmiştir. Akçakocalı tüm hemşerilerime vermiş oldukları büyük destekten dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.”  Diyerek tamamladı.