akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3414
EURO
34,8554
ALTIN
2.385,86
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C

AK PARTİ REKOR PEŞİNDE

AK PARTİ REKOR PEŞİNDE
26.03.2017 08:10
391
A+
A-

Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici Ve AK Parti İlçe Başkanı Dergah Akça, Birlikte Yaptıkları Esnaf Ziyaretleri Sonucunda  16 Nisan Halk Oylamasında Akçakoca’dan Rekor “Evet” Oyu Çıkacağı Görüşünde Olduklarını Söylediler.

Akşamları kadın kolları ile birlikte ev ziyaretleri yapan, bu ziyaretleri canlı yayınlayarak daha büyük kitlelere ulaşmayı hedefleyen halk oylamasında yüksek oranda evet çıkması için yoğun bir çalışma içinde olan Başkan Yemenici , Köy ziyaretlerini sürdüren İlçe Başkanı Dergah Akça, kadın Kolları Başkanı Meral Küçük Çalışkan, Gençlik Kolları Başkanı Serdar Özcan, Meclis Üyesi Ulvi Küçük ve parti yöneticileri ile Hüseyin Yanmaz caddesi ve Cami altı esnafı ile Sakatlar derneğini ziyaret ettiler.

re-4

16 Nisan’da yapılacak olan  halk oylamasında  ‘evet’ kampanyasını sürdüren   Belediye Başkanı Yemenici ve İlçe Başkanı Akça   her vatandaşa ulaşmaya ve her işyerine uğramaya özen gösterdikleri ziyarette vatandaşlarla ayak üstü sohbetlerde neden “evet” denmesi konusunda  kısa ve öz açıklamalarda bulunurken vatandaşın söylemlerini de dikkatle dinliyorlar.

re-2

Ziyaretler le ilgili kısa değerlendirmelerde bulunan Başkan Yemenici 16 Nisan’daki halk oylamasında Akçakoca olarak ‘evet’ rekoru kıracaklarından emin olduğunu vurgulayarak “ Her geçen gün vatandaşımız anlattıklarımızı dinleyip gerçeği öğrendikçe “evet”e yöneliyor. Başlarda etkisinde kaldığı yalan yanlış ve gerçeği yansıtmayan bilgilerden ,Kafa karışıklığından  sıyrılıp  doğru kararı alıyorlar. Anayasa değişikliği ile ne getirilmek istendiğini ayrıntılı bir şekilde anlatıyoruz. Ülkemizin ve Akçakoca’nın yarınlara daha güçlü bir şekilde yürümesi  için ‘evet’in önemi çok büyük . Bundan dolayı ulaşabildiğimiz herkese neden ‘evet’ demeleri gerektiğini anlatıyoruz, anlatmaya da devam edeceğiz. Akçakoca %65 oranında “evet” diyerek geçmiş  oylamaların da üzerine çıkacak “ dedi.

re-3

Özellikle köylerde yoğun çalışmalarını sürdüren  İlçe başkanı Dergah Akça  ise yaptığı değerlendirmede “ Sürekli koordine içinde olduğumuz Belediye başkanımız ile  halk oylaması çalışmalarında belirlenen program çerçevesinde  çalışmalarımız sürüyor. Kendileri ev ziyaretlerinde değişikliği vatandaşımıza anlatırken bizlerde köylerde çalışıyoruz.  Bugün birlikte esnaf ziyaretlerinde bulunuyoruz.  Vatandaşımız her şeyi anlamış ve güçlü bir Türkiye’nin güçlü bir lider başkanlığında oluşacak sistemle mümkün görüyor. Koalisyonlardan ve güçsüz iki başlı çatışan kısa ömürlü hükümetlerle yönetilmeyi istemiyor. Bunu gittiğimiz yerlerde konuştuğumuz vatandaşlarımız açıkça ifade ediyor. İnşallah 16 Nisan’da Akçakoca  olarak ‘evet’ rekoru kıracağız” diye konuştu.