akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
19°C
İstanbul
19°C
Açık
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
17°C

MHP YÖNETİMİ ZİYARETLERE BAŞLADI

MHP YÖNETİMİ  ZİYARETLERE BAŞLADI
16.03.2017 07:55
473
A+
A-

Kısa Süre Önce Mustafa Özensel Başkanlığında Yeniden Oluşturulan Akçakoca MHP İlçe Teşkilatı Kurum Ve Kuruluş Ziyaretlerine Başladı.
haber
Bu kapsamda  Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’ye nezaket ziyaretinde bulunan İlçe Başkanı Özensel ve Yönetim Kurulu Üyelerine  Başkan Yemenici, hayırlı olsun dilek ve temennilerinde bulundu.

Samimi sohbet havasında ve sıcak  bir ortamda gelişen ziyarette MHP nin çiçeği burnunda ilçe Başkanı Mustafa Özensel ve ekibini kutlayan Başkan Yemenici;   “Bizi buraya  uyumlu çalışmayı, ayrışmadan çok birlik ve beraberliğimizi isteyen  Akçakoca halkı getirdi.

Bizlere bu görev ve  yetkiyi veren halkımızın mutluluğu ve refahı için mesai harcamak zorunda olduğumuzun bilinciyle, sorumluluk ve kolektif yönetim anlayışıyla daha modern bir Akçakoca için çalışıyoruz çalışacağız. Bende ilçe  yönetiminden geldiğim için asıl fedakarlığı yönetim kurumlarının yaptığını biliyorum. Böyle bir görev aldığınız için hem tebrik ediyor hem de başarılar diliyorum. Akçakoca küçük bir yer hep birbirimizin insanıyız, hep beraberiz, hukukumuz var. Biz burada bir iş yaparken parti ayrımı gözetmeden yapıyoruz. Burada emin olun, imar değişikliği yaptığımız oluyor adamın hakkıysa veriyoruz. Hiçbir zaman şu partiden deyip ayrım yapmıyoruz” dedi.

mnp-2

16 Nisanda yapılacak referandum süreci ile ilgili değerlendirmelerde de bulunan Yemenici  “Referandum süreci çok çok önemli bir süreç, öncelikle kişilerden ricamız bunu siyasi bir şey gibi görmemek lazım. Sayın Devlet Bahçeli gerçekten, Devletle ilgili, Milletle ve Vatanla ilgili mesele olduğu zaman kılıcı vuruyor ortaya ve bunu her zaman başarıyor. Siyaset yapılır o ayrı bir şey ama bu referandum konusunda  Almanya Hollanda Avusturya niye bu kadar çıldırıyor, sana ne kardeşim, sana ne senin sistemini mi oyluyoruz, Bu millet karar verecek Hayır da derse bu millet karar verecek, Evet de derse bu millet karar verecek. Onun için bu süreci tamamen Vatan ve Millet meselesi olduğunu görmemiz gerekir. Çift başlılık hiçbir yerde olmaz. Bu noktada sizi de büyük işler düşüyor. Biz parti olarak elimizden geleni yapıyoruz, sizlerin de bu düşüncede olduğunuzu biliyoruz. Bana da bu süreçte sizlerle ilgili ne düşerse yardımcı olacağım” dedi ve ziyaretlerden dolayı teşekkürlerini dile getirdi.

Çalışmalarına partiye uzak duran, küsen  bütün MHP’lileri bir araya getirme önceliğiyle başlayacaklarını belirten  MHP İlçe Başkanı Mustafa Özensel “İlçe yönetimimizi  yeni oluşturduk.  Bu bakımdan kurum ziyaretlerine başladık. Her zaman olduğu gibi ayrıştırıcı değil birleştirici olmaya gayret edeceğiz. Birlik ve beraberliğimizin bozulmaması için parti disiplini içinde hareketimiz sürecek “dedi.